Sivut

sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Syksy- ja mahafiilistelyä!


Käytiin perjantaina Kuusiston linnanraunioilla ottamassa vähän syysmasukuvia ja fiilistelemässä!<3 
Tällä viikolla ollaan siis 29. viikolla raskaana ja tänään on rv 28+6. Heppu on reilun kilon painoinen noin 33cm kokonaismitallaan. Hän osaa jo entistä paremmin avata ja sulkea silmiään, niellä ja imeä sekä hengittää keuhkoillaan. Tällä viikolla ohitettiin myös raskauden 200. päivä, huisia! Hepun päivärytmin alkaa erottaa yhä selvemmin ja hän reagoi mahan ulkopuolisiin asioihin, kuten musiikkiin, puheeseen ja kosketukseen. Perjantaina intouduttiin ostamaan Hepulle vaunut! Ollaan katseltu netistä erilaisia vaunuja ja vaihtoehtoja ja päätettiin mennä liikkeeseen kokeilemaan ja hypistelemään tarjontaa. Etukäteen oltiin mietitty Brion Smile yhdistelmävaunuja ja tutkittu netistä niiden arvioita ja ihmisten käyttökokemuksia. Meille tärkeitä ominaisuuksia vaunuissa on monikäyttöisyys sekä helppous, turvallisuutta ja käytännönläheisyyttä unohtamatta. Esimerkiksi käydään usein Mökön kanssa jossain pidemmällä retkellä kävelemässä, joten haluttiin sellaiset vaunut, joiden runkoon turvakaukalon voi vain napauttaa kiinni, jolloin yhdet ja samat vaunut toimivat myös ns matkarattaina. Kävi ilmi, että nämä Brion Smilet ovat juuri tällaiset! Ne tuntuivat todella näppäriltä ja tukevilta, kääntyvät etupyörät saa myös loskakelejä ajatellen lukittua ja mikä tärkeintä, nämä vaunut menevät Hepulle koko vaunuajan, sillä kopan saa vaihdettua sitten myöhemmin rattaaksi. Mukaan lastentarvikeliikkeestä lähti myös Babylonian tricot slen kantoliina, jonka käyttöä Lotta jo harjoitteli viltin avulla. Meillä ei oo yhtään pehmolelua tai nukkea?? Voin kertoa, että tyynyillä ja vilteillä on vähän hankala harjotella kantoliinan tai mun kohdalla, kantorepun käyttöä! :D Meillä on myös tutuilta saatu Stokken kantoreppu, jonka kanssa mä sitten voin kannella Heppua.Piipahdettiin lauantaina Turun messukeskuksessa Ruoka&Viini- sekä Kirjamessuilla. Mukaan tarttui Eväskirja, jota ajateltiin tänään testailla, kun lähdetään Mökön kanssa vähän pidemmälle kävelylle. Toinen kirja on Hepulle. Mauri Kunnaksen Koiramäen tarinat, joka sisältää viisi eri klassikkotarinaa, muun muassa Koiramäen talossa ja Koiramäen talvi -tarinat. Messutarjouksena tämän opuksen sai vain 10 eurolla! 


Meillä on molemmilla luettu lapsena ahkerasti Koiramäen tarinoita ja mahtavaa, että tämä klassikko elää vahvana myös tänäkin päivänä. Ajattelinkin aloittaa jo tänään näiden tarinoiden lukemisen Hepulle. Mitä kirjoja teillä luetaan tai olette itse lukeneet lapsena? :)

2 kommenttia:

  1. Teijän blogia on kyllä niin kiva seurata, niin hyviä kuvia ja kivasti kirjotettuna! Uskomatonta että teillä vaan laskettu aika lähenee, kun musta tuntuu et vastahan sekin oli kun täällä raskaudesta mainitsitte :) Me täällä niin malttamattomina odotellaan sitä hetkeä, että päästäis kans vaunu ostoksille tai edes ensimmäiseen ultraan! Odottavan aika on pitkä, niinhän se menee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana, kiitos! :) Ja totta, että aika menee ihan hurjaa vauhtia! Ollaan kyllä niin superonnekkaita, kun meillä Heppu otti tullakseen saman tien. Sitä samaa toivoisi niin kovin kaikille lapsesta haaveileville. Me seurataan hengessä mukana teidän matkaa ja pidetään kaikki peukut ja varpaat pystyssä, kun seuraavan inssin aika koittaa :)

      Poista