Sivut

sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Ihanaa arkea!

Lotta päätti, että tällä viikolla tehdään postaus, johon hän näpsii kuvia meidän arjesta. Tämä viikko, kun nimittäin oli hyvinkin tyypillinen ihan tavallinen arkiviikko meidän elämästämme. Tässä siis pientä sneak peakiä teille hyvät lukijat, mitä kaikkea se muun muassa piti sisällään! :)


Lotta on hullaantunut jääkahviin. Kun meiltä vielä alkuviikosta löytyi pakkasesta vaniljajäätelöä, pyöräytti hän itselleen joka aamu puolikkaasta kahvikupista jääkahvin. 

Veljesrakkautta oli myös ilmassa yksi aamu, kun Papu ja Toivo köllöttelivät sängyn päällä kylki kyljessä<3


Pihan vaahtera on muuttunut päivä päivältä kauniimman väriseksi ja upeimmillaan se näytti tältä:


Nyt tuon vaahteran lähes kaikki lehdet ovat jo tippuneet maahan ja keittiön ikkunasta on hauska seurata, miten poikkeuksetta jokainen ohikulkija potkii tai heittelee tai riekkuu hetken valtavassa lehtikasassa.


Meillä oli tällä viikolla myös juhlat! Tai näin Lotta mulle ilmoitti torstaina. Oli nimittäin meidän 2-kuukautis hääpäivä! :D Sen kunniaksi tehtiin juustokakku ja sovittiin, että seuraavan kerran juhlitaan ehkä vasta puoli vuotis hääpäivänä.. :D

Lotta joogasi yksi päivä Yoogaian mammajoogan tahtiin ja loppurentoutuksen aikana mun oli pakko mennä ottamaan yksi salakuva, koska tämä näky oli vaan niin hellyyttävä. 


Mammanpoikakin osallistuu.

Perjantaina pidettiin shoppailupäivä ja käytiin Hulluilla Päivillä. Mähän vihaan kaikennäköisiä ihmismassoja, jotka tuuppii ja tönii eikä mihinkään pääse itse liikkumaan vaan joutuu vaan vaappumaan jalalta toiselle siinä samassa köntissä. Ahdistun ihan suunnattomasti esimerkiksi ruokakaupassa lauantai aamupäivällä tai laivan maihinnousussa. Hulluille Päiville mun täytyy silti aina jostain ihmeen syystä päästä. 

Shoppailun lomassa käytiin syömässä lounaaksi pizzat ja tulihan sitä taas ostettua vaikka ja vallan mitä. Mulle mukaan tarttui pari neuletta, Lotalle paita, shampoota, hoitoainetta ja ruokia herkusta (kuten paksoi, mmmm!).Perjantai-illalla käytiin mun vanhempien luona tortilloilla ja otettiin mukaan mun yksi vanha nukke harjoituskäyttöön. Mähän en siis ole koskaan vaihtanut vauvan vaippaa, saatika pukenut pientä lasta, joten pakkohan sitä on harjoitella, ennenkuin Heppu on täällä ja tosi kyseessä! 


Loppuun vielä tiivistäisin viime aikojen kantavan teeman meidän arjessa tähän kuvaan:Mahtavaa sunnuntaita kaikille! Toivottavasti myös teillä oli mukava viikko :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti