Sivut

tiistai 27. lokakuuta 2015

Viikonloppureissu "kahdestaan"!

Tämä postaus piti julkistaa jo viikko sitten, mutta sitten se unohtui ja hukkui arjen kiireisiin. Tässä siis tulee meidän edellisviikonlopun kuulumiset! :)

Lähdettiin viikonlopuksi pienelle minihoneymoon-reissulle "kahdestaan", vielä kun siihen oli mahdollisuus. Saatiin häälahjaksi kaasoilta matkalahjakortti Eckerölinelle ja nyt se tuli käyttöön. Perjantaina suunnattiin aluksi Helsinkiin, jossa käytiin vähän shoppailemassa, kahvilla ja ystävämme luona syömässä.  


Ihmeteltiin mitä Forumissa tapahtuu, kun kaikki paikat oli täynnä valtavaa jonoa enimmäkseen teini-ikäisiä tyttöjä. Ämyreistä raikasi täysillä musiikki ja mä veikkasin, että kohta varmaan lavalle lävähtää joku Isac Elliot. Ehei, Cheekhän siellä oli jakamassa nimmareita uuden levynsä julkaisun takia! Ostettiin Hepulle ihana karhupipo ja paineltiin äkkiä ulos Forumista ja siitä ihmismassasta! :D 


Oltiin yötä Original Sokos Hotel Albertissa, koska laiva lähti aamulla 8:30 Länsiterminaalista Tallinnaan. Käveltiin hotellista satamaan ihanan auringonnousun saatteessa. 


Kun päästiin Tallinnaan intouduttiin kävelemään hotellille vanhan kaupungin läpi. Se tuntui hyvältä idealta ensimmäiset 10 minuuttia, kunnes mulle alkoi tulla nälkä ja vetolaukun kiskominen ylämäkeen mukulakivillä ja muilla epätasaisilla kivikaduilla kävi suunnattoman ärsyttäväksi. 
Pysähdyttiin puoleen väliin matkaa syömään lounasta ja sen jälkeen matka taittuikin huomattavasti helpommin. Oli ihana kirpeä syysilma ja ihasteltavaa riitti.


Matkapakettiimme kuului kuohuviini ja konvehdit hotellihuoneessa, joten huoneeseemme selvittyämme pienet kilistelyt olivat paikallaan! Arvata saattaa, miten meillä nuo kuohuvat ja konvehdit jakautuivat.. :D

Kun kesällä haettiin Lotun vanhempien kanssa Tallinnasta juomia häihin, käytiin syömässä Kalamajan alueella Lendav Taldrik nimisessä ravintolassa. Kalamaja on muutenkin alueena sellainen, mihin ehdottomasti kannattaa tutustua ainaisen vanhan kaupungin kiertämisen sijaan. Kalamajasta löytyy paljon uusia ja todella hyviä ravintoloita ja hinnat ovat puolet siitä, mitä vanhassa kaupungissa. Lendav Taldrik on hyvin intialaispainoitteinen ravintola. Ruoka on autenttista, super maukasta ja annoksista lähtee takulla nälkä. Varsinkin viikonloppuiltoina kannattaa varata pöytä, sillä paikka on erittäin suosittu varsinkin paikallisten keskuudessa. 
Sunnuntaina käytiin pulahtelemassa kylpyläosastolla ja mun piti koko ajan vahtia, että Lotan bikinien alaosa pysyy paikallaan. Haha :D Kuten näätte, on maha aikalailla kasvanut, joten äkkinäiset liikkeet aiheuttaisivat äkkiä hyvin kiusallisia tilanteita.

Onneksi pöksyt kuitenkin pysyivät jalassa ja Lotu leijui koko päivän pilvissä vedessä lillumisesta. Kuulemma ekaa kertaa raskausaikana olo tuntui kevvyeltä ja normaalilta, kun pystyi tekemään ja menemään siinä missä muutkin :)


Hotellihuoneen luovutuksen jälkeen kierreltiin puistoissa ja käytiin kahvilassa. Oli todella ihanaa päästä vielä ihan vaan kaksistaan vähän fiilistelemään ja tallustamaan käsi kädessä<3 Vaikka tuleehan siitä vaunujenkin lykkimisestä aivan huippua :)

Suuren suuri kiitos vielä kaasoillemme ihanasta lahjasta!<3


5 kommenttia:

 1. Vitsi miten ihana reissu teillä ollut! Olis niin kiva päästä lähtemään taas pitkästä aikaa kahdestaan, meillä vaan kolme koiraa rajottaa lähtemisiä hieman.. :D Jos ei ennen, niin alkuvuodesta ainakin on ollut puhetta reissusta Tukholmaan, mutta saas nähdä. Ennen sitä kyllä Tallinnakin kelpais! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos Tallinnaan pääsette kannattaa ehdottomasti käydä syömässä siellä Kalamajan alueen ravintoloissa! :)

   Poista
 2. Tervehdys Sateenkaariperheet ry:stä!

  Olemme järjestämässä yhdistyksen syyskokouksen marraskuun lopulla. Kokousta ennen on perinteisesti järjestetty ajankohtaista jäsenistöä kiinnostavaa ohjelmaa. Tänä vuonna aiheeksi valikoituivat sateenkaariperheisiin liittyvät blogit.

  Olen seurannut ihastuttavaa blogianne ja tiedustelisin, olisitteko kiinnostuneita osallistumaan tilaisuuteemme ja kertomaan lyhyesti blogista? Jos innostuitte, otattehan yhteyttä koulutus@sateenkaariperheet.fi. Kerron sitten lisää!

  Koulutussuunnittelija, Sateenkaariperheet ry

  VastaaPoista
 3. Oi, kuulostaa ihanalta ja onnistuneelta reissulta "kaksistaan" (ja mitkä ilmat!)! Hauska sattuma, että meidänkin vika reissu oli juuri ennen Ykkösen tuloa Tallinnaan ja aivan samoissa merkeissä (ja toi meidän mini muuten nukkuu samanlainen karhupipo päässä juuri parvekkeella, heh). Meillä oli hotelli Kalamajasta ja pyörittiin siellä syömässä itsemme ähkyyn kaksi päivää - täydellistä.

  Täytyy muuten vinkata, koska selvästi ymmärrätte hyvän ruuan päälle, että kannattaa suunnata tuonne Tallinnaan ja Kalamajaan ens kesänä (kesäkuun puolivälissä), kun siellä on sellaset ruokafestarit. Oltiin siis jo aiemmin kesällä tässä tapahtumassa Tellliskiven korttelissa (F-Hoone jne. pihapiirissä), jossa siis oli kymmeniä ruokarekkoja, joissa tarjoiltiin ruokaa suolaisesta makeaan ympäri maailman. Hinnat oli enemmän kuin kohtuullisia (2-5e/annos) ja taso korkea ja annokset sen kokoisia, ettei montaa jaksanut valitettavasti maistaa. Alueella oli kiva fiilis, kun ruuan lisäksi siellä soittivat bändit ja mukana oli myös drinkki-rekkoja (mm. mojito), jotka ehkä ens vuonna ilahduttavat vielä eri tavalla, kun tuotteita pääsisi itsekin maistelemaan :)

  E&P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha onpas paljon hauskoja yhteensattumia! :D Ja kiitos mitä loistavimmasta vinkistä! Mietittiinkin vähän ensi kesää, että mihin sitä Hepun kanssa olisi helppo suunnata lomailemaan ja Saarenmaa juoltahti heti mieleen. Täytyy siis suunnitella reissu tuolle ajalle!

   Poista