Sivut

torstai 21. tammikuuta 2016

Pukluja ja pierujumppaa!

Muun muassa niistä on meidän päivät tehty! Hilma tosin ei pulauttele ainakaan vielä ihan hirveän paljoa ja pahimmat vatsanväänteetkin hoituvat pienellä "jalat koukkuun ja suoraksi" -jumpalla. Mutta silti toissapäivänä töistä kotiin tullessani, haistoin sen. Vauvakodin. Avasin oven, ja nenään tuulahti vauvantuoksuinen arki pukluineen, pieruineen ja maitokakkavaippoineen. Mutta pois en antaisi enkä mitään vaihtaisi!<3

Meidän pieni karhutyttö kasvaa ja kehittyy hurjaa vauhtia. Päivä päivältä hän väläyttelee yhä useampia hymyjä ja vaipanvaihdon yhteydessä seinässä olevalle smiley-naamalle ölistään välillä pitkiäkin pätkiä.  


Pakkasten salliessa Lotta käy ahkerasti vaunulenkeillä neidin ja Mökön kanssa. Ensimmäinen 7 päivän töihinpaluurupeama on nyt takana ja edessä 4 päivää vapaata, ah!<3 Tiedossa on kaikkea mahtavuutta, kuten ystävien paluu Suomeen, koko viikon odotettu perjantai-irtsaripäivä ja laatuaikaa perheen kanssa. Kun palasin töihin, sovittiin myös Lotan kanssa, että herkuttelu jää nyt vain viikonloppuun. Päästiin maanantaihin ja Lotta lähetti mulle kuvan töihin:


Se, että hänellä oli ylipäänsä aikaa tällaiseen kahvitteluhetkeen oli kuulemma niin harvinaista herkkua, että suklaakonvehti oli välttämätön :D Ja ymmärtäähän tuon :) Tätä lukuunottamatta meidän herkuton viikko on onnistunut kyllä hyvin! Mut onneksi huomenna on perjantai :p1 kommentti:

  1. Hauska otsikko, ihan alkoi bussissa ääneen naurattamaan kun tulin tätä lukemaan :D Ihania vauvan-tuoksuisia päiviä teille.

    VastaaPoista