Sivut

torstai 14. tammikuuta 2016

Lomat lusittu ja takaisin töihin!

Siis MIHIN tämä aika oikeen katoaa?? Se oli ihan vasta hetki sitten, kun heräsin keskellä yötä Lotan karjaisuun ja hirveessä adrenaliiniryöpyssä lähin ajamaan kohti TYKS:ä. Ja ihan ihan pari päivää sitten huokaisin, miten lähes 4 viikon isyysloma olisi juuri alkamassa. Joulu oli edessä, uusivuosi vaihtumassa ja tuntui, että työt jatkuu vasta joskus hamassa tulevaisuudessa.

Ja huomenna menen jo takaisin töihin. Mitä! Toisaalta paluu arkeen ja omiin rutiineihin tuntuu jo ihan kutkuttelevalta ajatukselta, mutta on tästä kotona olosta kyllä nauttinutkin. Mun täydellinen pieni perhe on niin mahtava<3 


Hilma on jo huimasti kasvanut! Pituutta tällä pian 5-viikon ikäisellä tytöllä on jo 52cm ja painokin on siellä 3,5kg paikkeilla. Hereillä ollaan päivä päivältä pidempään ja väläyttipä tuo tyttö jo ensimmäiset hymynsäkin! Tosin vain Lotalle, joten siihen on luottaminen.. :D Yöt alkavat sujua jo suhteellisen samalla kaavalla. Hilma tankkaa noin kuudesta eteenpäin ja nukahtaa 23-24 välillä. Ensimmäisen kerran herätään syömään kahden maissa ja toisen kerran 4-5 maissa. Siitä usein vielä nukutaan 8-9 asti. Mutta viime yönä pikku Hilmis teki uuden ennätyksen! Melkein 4,5h yhtämittaista unta! :)


Tänään vietettiin viimeistä yhteistä mammalomapäivää ostoskeskussa shoppailen ja kahvilassa käyden. Hilma nukkui tyytyväisenä vaunuissa, joka oli merkittävää edistystä meidän edelliseen, parin viikon takaiseen ostosreissuun. Tuolloin neidillä oli muutenkin tiheän imemisen kausi ja käytännössä istuttiin koko aika hoitohuoneessa syöttämässä Hilmaa. Kun hän vihdoin nukahti, pakattiin hänet äkkiä autoon ja ajettiin takaisin kotiin. Tällä kertaa kuitenkin suoritus oli esimerkillinen :)1 kommentti:

  1. Siis jo 5 viikkoako on kulunut, vastahan mekin luettiin teidän ilouutinen, hurjaa :D Voi että, tota vauva-arkea odotellessa!

    VastaaPoista