Sivut

lauantai 2. tammikuuta 2016

Meidän perheen ensimmäinen joulu


Taas on lempivuodenaika ohi ja seuraavaa pitää odottaa koko pitkä vuosi! Vaivihkaa Lotta alkaa keräillä joulukoristeita takaisin laatikkoihinsa ja next thing you know, on olohuoneesta hävinnyt kuusi ja pihalta jouluvalot. Ennenkuin mennään siihen, muistellaan pikaisesti meidän ensimmäistä joulua kokonaisena perheenä<3


Ammatistani johtuen, on hyvin poikkeuksellista, että olin koko joulun kotona. Toista tällaista joulua ei ihan lähimain ole tiedossa, joten oli ihanaa ottaa siitä kaikki ilo irti. Jouluaattoaamuna mentiin koko porukka Lotan vanhempien luokse riisipuurolle. Hilma jäi Lotan kanssa ruokailemaan, kun me muut suunnattiin Joulurauhanjulistukseen, joka keräsi tänä vuonna ennätysyleisön paikan päälle. 


Joulupäivänä vierailtiin mun vanhempien luona ja loppiaisena mentiin perinteitä noudattaen Lotan suvun kanssa mökille. Kolme päivää tuli syötyä, syötyä ja vähän vielä syötyä. Hilma keräsi nyt jo ylivoimaisesti eniten paketteja, että ensi vuotta odotellessa.. :DHilma on tänään tasan 3 viikkoa<3 Ihan hullua vauhtia aika kuluu ja isyyslomaani on jäljellä enää vajaat 2 viikkoa! Yksi asia monien joukossa, mitä tulen lomaltani kaipaamaan on kiireettömiä aamupaloja sängyssä. Olen joka aamu tehnyt meille aamiaisen sänkyyn, jota ollaan sitten mutusteltu ja lueskeltu päivän lehteä samalla ihmetellen meidän kaunista, täydellistä pientä nyyttiä. 


Adoptioprosessimme on pyörähtänyt käyntiin ja 11.1. saamme sopia sosiaalityöntekijän kanssa ensimmäisestä tapaamisesta. Hilman nimiäisiä on alettu suunnitella ja kutsukortteja askarreltu ja aiomme pitää neidille nimiäiset kahdessa osassa, jotta varmasti kaikki paikalle haluamamme ihmiset mahtuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti