Sivut

torstai 4. helmikuuta 2016

Hulinahilma!


Parin viikon takaiset perjantai-irtsarimme oli täydellisiä! Ja muutenkin koko tuo viikonloppu erittäin onnistunut. 


Hilma oli ensimmäistä kertaa edellisviikonloppuna hoidossa Muorin ja Äijän luona noin 15-23 välisen ajan, koska me oltiin juhlimassa Lotan serkun polttareita. Hilma oli ollut aivan mallivierailija ja syönyt tasan kolmen tunnin välein pullosta 90ml. Me mammatkin selviydyttiin tästä erosta suht mallikkaasti! :D  


Viikonloppuvieraat toivat Hilmalle ensimmäisen Ainu ensipupun.  


Lotta käy Mökön ja Hilman kanssa päivittäin vaunulenkeillä ja nyt lämpötilojen salliessa, on Hilma viihtynyt vaunuissa tunninkin lenkkejä. Muutoin neidillä on käynnissä aikamoiset hulinaviikot!


Päivisin ei voi hengata missään muualla, kuin Lotan sylissä ja siinäkin tarkemmin ottaen tissillä. Vaikka Hilma olisi jo täynnä, vaippa vaihdettu, ilman vatsanväänteitä ja väsymystä, hän saattaa silti raivota. Ja kyllä, raivota. Se on nyt ihan viimeisen parin viikon juttu ja liittyy aivojen kehittymiseen ja ylipäätään kasvamiseen. 


Yöt useimmiten onneksi nukutaan, mutta sitten on näitä "karjun tissillä tunnin välein" -öitä. Kun siihen yhdistetään vielä mun 10-tuntinen työpäivä, on Lotalla aika tavalla jaksamista. Huomenna on Lotan serkun häät ja sunnuntaina toisen serkun lapsen ristiäiset. Jännityksellä odotetaan millaiset bileet tämä meidän pikku huligaani oikein järjestääkään<34 kommenttia:

 1. Ihana vauva, kasvaa ja kehittyy. Ja varmasti alkaa jo luonnettaankin kehittämään :) Niin ja onhan se äitien hyvä alkaa sietämään niitä raivareita jo hyvissä ajoin kun muutamien vuosien päästä niihin sisältyy jo paljon muutakin kun pikku kitinää ;)) Jaksamista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häntä on kyllä huippua seurata, kun ihan selvästi on kyseessä suuri persoona<3

   Poista
 2. Ihana vauva! Oletteko jo kokeilleet kestovaippoja? Hilma näyttää vielä niin pieneltä, ettei varmaan kaikki vaipat vielä istu...

  Tsemppiä ja jaksamista Lotalle ja koko perheelle! Toivottavasti teillä meno rauhoittuu vähän ennen seuraavaa hulinavaihetta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vielä ei olla päästy kestovaippoja testaamaan. Pitkään Hilma oli niin rimppakinttu, että vaipat olisi vuotaneet. Nyt meillä on ollut pesukone rikki viime viikot (korjausta odotellaan...) niin ei olla sen takia viitsitty testata. Mutta heti, kun saadaan kone kuntoon tai uusi tilalle, laitetaan kestikset testiin! :)

   Poista