Sivut

tiistai 2. syyskuuta 2014

Juhlia juhlan perään!

Viikonloppu se oli yhtä juhlaa! Perjantaina pääsinkin lähtemään Turkuun hiljaisen työillan takia ja yllätin siis Lotan tämän tullessa töistä :) Lauantaina suunnattiin iltapäivällä Lotan serkun ja tämän miehen kihlajaisiin, jotka alkoivat siis ensin hillityllä sukulaisten kahvitteluhetkellä ja iltaa kohden muuttuivat kunnon pippaloiksi. Ihmettelin, kun kihlajaisissa oli niin paljon samantyyppistä rekvisiittaa ja koristeita, mitä oltiin ajateltu ja suunniteltu meidän häihin, mutta sitten kävikin ilmi, että Lotan serkku oli kerännyt meidän hääsivuilta ideoita! :D (EDIT: yhden idean Lotan serkku oli ottanut meidän hääsivuilta, loput Pinterestistä :DD) Meillä on selkeesti vaan samanlainen maku ;) Kiva oli nähdä niitä ideoita toteutettuna, niin varmistuu siitä, että ne näyttävät sitten omissa häissäkin hyvältä :D 

Yksi hauska "ohjelmanumero" oli photobooth, jossa oli erinäköistä rekvisiittaa ja liitutaulu, johon sai raapustaa viestinsä kihlaparille. 

Kun lauantain pippaloista oltiin selvitty (tai itse melkein selvinnyt... :D) oli vuorossa Lotan vanhimman serkun 30-vuotis synttäribrunssi. Oli kuohuvaa alkuun, keitettyjä kananmunia, croissantteja, hilloja, juustoja ja hedelmiä sekä tietysti trendikäs herkkubuffet. 

Arki lysähti päin näköä taas liian nopeasti ja meidän oli aika palata Espooseen poikien kanssa. Lauantaina Lotta onneksi tulee käymään kotona yhden yön verran ja sitten onkin jäljellä enää toivottavasti viimeinen viikko! Tällä viikolla pitäisi nyt siis tuo muuttoajankohta selvitä ja varmistua. 

En tiedä mistä löytäisin motivaatiota tähän pakkaamiseen ja asunnon siivoamiseen. Kun se helpottaisi niin paljon, kun pikkuhiljaa tekisi näitä juttuja tässä parin viikon aikana, niin hommathan etenisi kuin itsestään. Tuntuu kuitenkin, ettei oikein mitää ehdi. Yhden jutun kun ajattelee, että tänään hoidan niin saa hoidettua juuri ja juuri sen eikä sitten oikeen enää ehdi mitään muuta. Missä kohtaa musta tuli näin saamaton?! :D Sama koskee muuten opiskelua.. Mulla alkaa tänään koulu ja toivottavasti viimeinen syksy. Pitäisi alkaa kirjoittaa opinnäytetyötä eikä mulla muuta koulua sitten enää jäljellä olekaan. Tarvitsisin nyt jonkun ihan hullun paniikkiaikataulun, jossa on kellotettu tarkasti miljoonat eri päivän aikana tapahtuvat asiat, niin saisin oikeasti kaiken tehtyä tehokkaasti. Oon aina ollut sellainen, että mitä vähemmän vapaa-aikaa sen parempi, mutta nyt oon jotenkin vuoden aikana turtunut tähän himassa hengailuun ja ajan tappamiseen. Better busy it up!

Ainiin ja huomasittehan rakkaat mussukat, että meitä voi nyt myös seurata Instagramissa? Seuratkaa meitä @awholelottahappiness tai lisäsin myös widgetin tuonne vasemmalle palstalle, josta näkyy tuoreimmat instagram päivitykset! Tsemppiä kaikille tähän viikkoon, kuulemma tulossa pieni pilkahdus kesästä (+20 astetta!), joten eiköhän nautita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti