Sivut

sunnuntai 7. syyskuuta 2014

12 tuntia yhteistä aikaa!

Vihdoin koitti se päivä, jota olin koko viikon odottanut! Sain Lotan kotiin vuorokaudeksi, joista hänen kanssaan pääsin viettämään huimat 12. Lotta tuli kotiin alkuillasta, kun itse olin jo töissä ja kantoi sinä aikana oman kortensa kekoon operaatiossa pakkaaminen. Itse olen ahdistunut kuluneen viikon aikana tästä tavaramäärästä ja jotenkin aivan vakuuttunut, ettei me saada näitä kaikkia millään raahattua saatika mahtumaan mukaamme Turkuun. Tavaraa ja huonekaluja vaan riittää, vaikka oon myynyt meiltä jo kirjahyllyn, työpöydän sekä siihen kuuluvan kirjahyllyn, olohuoneen divaanisohvan ja vaikka mitä ylimääräistä ja tarpeetonta tilpehöörää! Seuraavaksi onkin ongelmana mihin pakata tätä tavaraa, kun pahvilaatikot alkaa käydä vähiin. Pitänee soitella lähikauppoihin, josko sieltä saisi hakea banaanilaatikoita. Tulevalla viikolla päästäänkin jo pikkuhiljaa tositoimiin, nimittäin torstaina mennään allekirjoittamaan uuden asunnon vuokrasopimus ja perjantaina Lotta saa hakea avaimen. Siitä seuraavalla viikolla, ennen Lotan synttäreitä, olisi tarkoitus sitten saada kaikki tavarat Espoosta muutettua. Enää siis reilu viikko tätä hyppelyä kahden kaupungin välillä ristiin rastiin jäljellä, ah! 

Päräytettiin meidän 12-tuntinen yhteinen päivä käyntiin överillä aamupalalla, joka sisälsi vesimelonia, viinirypäleitä, munakasta, luomunakkeja, luomumehua, kahvia (oli sekin luomu :P), sämpylöitä ja siihen läjäpäin täytettä. Ei jaksettu puoliakaan syödä, mutta fiilis oli ihana, niinkun hotelliaamiaisella, mitä rakastetaan! :)
Seuraavaksi vuorossa oli retki Nuuksioon Mökön kanssa sillä ajatuksella, että voisi samalla katsella josko kantarelleja osuisi silmään. Lotta jaksoi olla innoissaan sienien etsimisestä retken alussa noin kilometrin ja huudella jokaikisestä vastaan tulleesta sienestä "TATTI! Kato tossakin, TATTI! ANSU MIKSET SÄ POIMI NÄISTÄ MITÄÄN?! TATTI!!!" Siinä vaiheessa, kun Lotta bongasi hirvikärpäsen itsestään ja Mököstä, ilmoitti hän lopettavansa tähän. :D Funny, koska mähän olen meistä se, joka juoksee huitoen karkuun yhtä sun toista mönkiäistä ja pörriäistä, joka uskaltautuu liian lähelle.  

Nää oli ehkä ainoot sienet, joista Lotta ei huutanut "tatti" ja hyvä niin.. Myrkkysieniä oli paaaaljon, tuntuu ettei sieltä sitten oikeen mitään muuta löytynytkään, koska suppilovahverokausi ei ole ihan vielä alkanut ja kaikki kantarellit on tainneet jo eksyä aiempien koreihin. 

Onneksi kuitenkin nämä muutama löydettiin! Ei siitä vielä mitään pakkaseen saatu tai edes kantarellikastikkeeseen, mutta ihana fiilis tarpomisen jälkeen bongata kuusi keltalakkista herkkusientä sammaleiden joukossa!


Kotimatkalla ajettiin Isoon Omenaan ruokakauppaan sekä tekemään muutamat ostokset. Ensimmäisenä oli vuorossa frozen yoghurtit, jotka oli ihan tajuttoman hyviä, mutta kolme tuntia myöhemmin vatsani ilmoitti, että tuli sitten vedettyä vähän turhan paljon laktoosia :/ Hemtexistä käytiin ostamassa uusi päiväpeitto sekä uusi verho tulevaan keittiöön. Lotalla on meinaan taas vaikka mitä "ihania sisustusideoita" (kuten hän itse aina asian ilmaisee) ja keittiöstämme on tulossa lila-vihreä, olohuoneesta vihreä-ruskea ja makkarista navy-henkinen. 

Kotiin päästyämme laitoimme tortillat tulille ja rentouduimme lopun yhteisen ajan kotosalla. 

Nyt ei muuta kun kohti uutta viikkoa, viimeistä viikkoa vanhassa työpaikassani ja samalla viimeistä kokonaista viikkoa espoolaisena! Espoosta puheenollen, näin yksi päivä kotiin ajaessani ihan tuossa kulmilla Isac Elliotin fillaroimassa kavereidensa kanssa. Uuuuu! :D Onneks Turussa on Robin, niin pääsee julkimoita sielläkin bongailee. Ja Mike Monroe. Ja se yks kokki, joka kokkaa Pirkka-juttuja. Ressu Redford ja pari entistä missiä. Ja kiinteistövälittäjä Jetro! Turku on hyvä! :)


2 kommenttia:

  1. Unohdit tärkeimmän, eli Tauskin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Tauski!! Se tuli kyllä ekana mieleen, mutta ihan tietoisesti jätin sen mainitsematta... :D

      Poista