Sivut

sunnuntai 3. elokuuta 2014

Kesäjuttuja!

Viimeisimmästä kunnon postauksesta on ehtinyt vierähtää jo kuukauden päivät ja meidät tuntien, huimasti asioita on ehtinyt jälleen tapahtua! Luonnoksissa odottaa kuvina neljä eri postausta, joihin minun pitäisi nyt näpytellä tekstit seuraavien päivien aikana, so better start catching up! :) Mulla tuli lomailtua heinäkuussa kaikkinensa 3 helteistä viikkoa, ensin sairasloman muodossa (sormet oli toisesta kädestä niin turvoksissa, ettei kättä saanut kunnolla nyrkkiin), sitten ihan oikean viikon mittaisen kesäloman muodossa ja lopulta töihin paluu pitkittyi vielä viikolla vähäisten asiakkaiden takia. 

Suurin syy kuitenkin siihen, miksei blogiin ole mitään näin pitkään aikaan päivittynyt, on se mistä jo lyhyesti mainitsinkin, tietokoneen huollon viivästyminen. Veimme koneemme huoltoon 9. heinäkuuta, koska se alkoi yhtäkkiä toimia toooodella hitaasti. Kone on vain 14kk vanha, joten mistään muusta kuin lähtiäpäältä perusteellisesta viasta ei siis voinut olla kyse. Ja kolme viikkoa myöhemmin se vika löytyikin. Kuulemma kovalevyn kaapeli oli viallinen. Onneksemme saimme huollon veloituksetta ja vihdoin ja viimein, hyvin rullaavan ja toimivan koneemme takaisin. Okei, enough nerd talk!

Heinäkuussa kun on hellettä riittänyt, ollaan hengailtu paljon ulkona, varsinkin takapihan uudella patiolla. Yksi päivä tehtiin tattarikeksejä ja huomaamattamme kirjoja lueskellessamme, popsimme koko pellillisen keksejä naamariin. En suosittele! Varsinkaan, kun kyseessä oli tattarihiutaleista valmistetut keksit. Hiutaleitten turpoamisen vatsalaukussa saattoi tuntea ja hetken päästä olo oli niin ähky, ettei enää loppupäivänä voinut syödä mitään. Oletettava lopputulos, jos vetäsee noin 5 lautasellista puuroa.. :D

Tehtiin myös ihan mahtava kirpparilöytö! Täysin uudenveroinen Alphapet vain 4 eurolla! Sitä on tullut monet kerrat lomalla pelailtua ilta-auringosta nauttien. 


Ollaan käyty myös muutama kerta torilla ja popsittu tuoreita kotimaisia vihanneksia, hedelmiä ja marjoja nyt, kun ne ovat parhaimmillaan. Toisen kerran käytiin myös poimimassa mansikoita. Niitä tuli reilut 6kg noukittua ja nyt on pakastinkin, ainakin hetken (LOTTA :D), pullollaan kotimaista marjaa. 

Heinäkuun puolenvälin paikkeilla vietettiin myös perinteistä vanhempien retkipäivää! Tänä vuonna suunnattiin Isoon Vasikkasaareen, jossa syötiin, pelailtiin mölkkyä sekä nauraa räkätettiin ja kikatettiin koko poppoo erinäisille aktiviteeteille, joita oltiin Lotun kanssa retkipäivälle suunniteltu. Talviriehaa varten meidän täytyy kyllä madaltaa aikalailla retken fyysisiä tehtäviä ja osuuksia, koska selkeästi, ei meidän vanhemmat olekaan enää nuoria ja vetreitä! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti