sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Pieni arjen kulinaristi iski jälleen.

Lauantaina meidän oli tarkoitus käydä Kellarikrouvissa herkuttelemassa suklaafonduella. Heikohkosta rahatilanteestani johtuen tämä ajatus kuitenkin ahdisti minua, sillä kahden hengen jälkiruokailuun olisi uponnut rahaa noin 30 euroa. Tämä saikin minut miettimään, että voisin kokata meille kotona tuolla samalla summalla 3 ruokalajin illallisen. Ja syynkin keksin siihen Lotan yllätykseksi heti: eilen meillä oli yhteistä taivalta takana tismalleen 5 ja puoli vuotta. <3 

Alkuun tarjolla oli gluteenittomia crostineja timjami-vuohenjuustomoussella. 

Pääruoaksi loihdin vanhaa kunnon pottumuusia (voilla ja kermalla maustettuna tietenkin) sekä yrttijuustoisia kuharullia valkoviinitimjamikermakastikkeella.














Jälkiruuaksi teimmekin oman suklaafonduen, jonka nautimme cantaloupe-melonin, viinirypäleiden, baanaanin sekä vaahtokarkkien kera.

Myöhemmin iltapalaksi Putouksen katsomisen oheen, Lotu väsäsi meille guacamolen ja tuoretomaattisalsan, joihin sitten nachoja dippailimme ja kikatimme yllättävänkin hauskalle Putous-jaksolle. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti