Sivut

tiistai 11. helmikuuta 2014

Viikonlopun juhlahumua, häpeätkö tunnustaa?

Viikonloppuna käytiin Turussa kääntymässä ja juhlimassa Lotan isosiskon poikaystävän 30v. synttäreitä. Juhlat järjestettiin Turun Ylioppilasteatterin tiloissa ja näiden puitteiden tarjoamana illan teema olikin open mic. 
Herkuista vastasi Lotan isosisko yhdessä synttärisankarin ja tämän siskojen kanssa. Oli syntisen hyvää suklaakakkua ja herkullisia nachoja!
Nämä juhlat olivat taas niitä harvoja tilaisuuksia vuodesta, kun tuo rakas avovaimoni laittaa tällinkiä naamaan ja valvoo yli puolenyön. Tässä siis todistusaineistoa siitä!  

Synttärisankari aloitti itse illan open mic esitykset pitämällä kevyen 45minuutin puheen… No okei 15minuutin, mikä huipentui vielä kaverin musisointiin omistettuna Lotan isosiskolle. Muita illan esityksia oli tietovisa synttärisankarista, Lotan serkkujen kanssa yhdessä uudelleen sovitettu kappale Minttu sekä Villestä, mun ja Lotan sirkusesitys sekä kuulemma oli vielä pari puhettakin. 

Tuosta sirkusesityksestä pitää vielä erikseen mainita, että siitä on tullut jonkinlainen klassinen itsensä häpäisy varsinkin Lotan sukulaisten keskuudessa. Ei siis oikeasti olla todellakaan akrobaattisia saatika notkeita ja tehdään temppuja, joihin 3-vuotiaskin pystyisi ja varmasti vielä paremmin. Mutta siinä ehkä se hauskuus sitten juuri onkin. Lotan mahtavana ajatuksena olikin tehdä herra 30-vuotiaalle syntymäpäivälahjaksi ihan oma sirkusesitys!

Ylioppilasteatterissa oli menossa tällä hetkellä prokkis HÄPEÄ jonka innoittamana esimerkiksi teatterin vessojen seinät on vuorattu paperilla ja kaikkia kehotetaan tunnustamaan seinällä jokin asia, jota häpeää. Itse en oikein keksinyt asiaa, mitä häpeäisin tunnustaa. Toisaalta jos kysyy Lotalta, hän kertoisi heti varmasti viisi asiaa, jotka ovat minussa noloja.. :D Eikun nyt keksin! Nuorena hullaannuin ihan täysin aina johonkin pariskuntiin, joita tv-sarjoissa tai elokuvissa näytettiin. Katoin Youtubesta haastatteluja ja pätkiä ainakin viikon verran joka käänteessä kun vaan ehdin ja häpeällistä tästä tekee sen, että teen sitä edelleen.. Mitä sinä häpeät tunnustaa?


Sunnuntai aamuna kokoonnuimme muutaman Lotan serkun kanssa ennalta sovittuun krapulabrunssin viettoon. Kenelläkään ei tosin ollut mitään suurempaa krapulaa, joten päästiin vain täysin rinnoin nauttimaan herkullisesta massiivisesta sunnuntaibrunsselosta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti