Sivut

maanantai 3. heinäkuuta 2017

Kesälomailu osa 1 takana!


Ensimmäinen parin viikon kesäloma alkaa olla virallisesti takana ja palaan töihin huomenna pariksi viikoksi. Vaikkei tehty muka mitään ihmeellistä, tuntuu että aika meni kuitenkin vauhdikkaasti ja ohjelmaa riitti välillä ihan hengästymiseen saakka! 

Kesäloma startattiin ruotsinristeilyllä ja Hilma oli laivalla jälleen ihan liekeissä. Hän sai sieltä mukaansa oranssin kisu pehmolelun, joka sai nimekseen Miu. Se onkin ollut rakas ja tärkeä siitä asti ja välillä tiukasti kainalossa päivän jokaisessa askareessa. Juhannusta juhlittiin Lotan siskon perheen kanssa ja viime viikolla Hilmalla oli muskari "kesäleiri". Tiistaista perjantaihin käytiin joka aamu puoli tuntia muskarissa ja kyllä tuo pikku pirpana taas nautti kun sai tanssia ja soitella kaikenlaisia uusia soittimia! Viime viikolla alkoi myös Hilman kesäuinti ja kyllä oli tyttö riemuissaan päästessään pitkästä aikaa veteen polskimaan.

Viime keskiviikkona käytiin porukalla Muumimaailmassa. Niiskuneiti oli Hilman ehdoton lemppari ja niin ihana!<3 Hilma heti huomasin kauniit kukat niiskuneidin korvan takana ja silitteli ihastuneesti Niiskuneidin kuonoa. 


Muutenkin neidillä oli aika eri meininki, kuin viime kesänä jolloin tuo silloin 8-kuinen lähinnä vain ihmetteli hahmoja ja vähän hihkui teatteriesitystä. Kyllä 1,5-vuotias on jo niin iso ja taitava!<3 Hilma tykkäsi paljasjalkapolusta, hiekkalaatikosta, veneiden uittamisesta, teatterista, lököilypuistosta sekä tietysti niistä muumeista.Naksu-pojulle kuuluu myös oikein hyvää! Ja kyllä IT'S A BOY!<3 :) Päivittäin hän ilmoittaa itsestään yhä kovenevilla myllerryksillä ja öisin yleensä kolmen jälkeen ajaa mut ylös pissalle. Toisinaan lonkkia särkee niin, että yössä joutuu tunnin välein kääntämään kylkeä, mutta välillä taas unta riittäisi jopa kellon ympäri. Lomalla ollessa supistukset on pysyneet kivasti aisoissa, kun vaan on malttanut ottaa rauhallisesti. Heti, kun yrittää liian kovaa kävellä tai liian kauan putkeen pystyssä heilua, alkaa vatsa kovettua siihen tahtiin, että se pakottaa hidastamaan ja istumaan alas. Selkä alkaa vaivata välittömästi, jos yritän liikoja, kuten päätän pestä nelinkontin kylpyhuoneessa maton, tai hoidan Hilman 1v2kk vilkasta serkkupoikaa vuorokauden :D Onneksi lepo ja Panadol-kuuri parin päivän ajan tuntuu hyvin aina rauhoittavan selän. 


Hilma tykkää silitellä ja pusutella masua. Hän tuntuu jotenkin ymmärtävän, että siellä on vauva, tai ainakin niin hän hokee "vauva vauva vauva" ja osoittaa tai taputtaa masua. Sen jälkeen keskustelu jatkuu niin, että Hilma levittää kädet sivuille ja pudistaa päätään, johon me toteamme: "Niin, ei näy, mutta siellä se vauva on masun sisällä. Syksyllä vauva tulee ulos." Sitten Hilma nyökkää hyväksyvästi ja ymmärtäväisen näköisenä. 


Tänään alkoi muuten jo 25. raskausviikko! Tällä viikolla Naksu on jo 650g ja 35cm pitkä ja täytyy sanoa, että kyllä hänen kasvun on tässä kuluneitten viikkojen aikana jo huomannutkin. Masu pullottaa jo oikein hyvällä mallilla ja usein iltaisin vatsaa kiristää niin, että tuntuu kuin repeäisi kahtia. Myös rinnat on kasvaneet jo kolme kokoa raskauden alusta ja vähän hirvittää mihin niiden kanssa vielä päädytään! :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti