Sivut

sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Kesäistä sunnuntairetkeilyä!


Meidän perhe kävi tänään retkellä Paraisten Sattmarkissa, jossa järjestettiin eläinpäivä ja Taitavan Saariston käsityöläisten markkinat. Hilma tykästyi lampaisiin ja käytiinkin niitä pariin otteeseen paijaamassa. Ihanaa huomata, miten luontevasti ja rohkeasti tuo pieni tyttö on eläinten kuin eläinten kanssa tekemisissä ja ymmärtää miten niitä tulee kohdella. 


Muita eläimiä oli alpakat ja laatikollinen mehiläisiä. Muutama koirakin näkyi.


Sattmark kaffe & safka -pihapiiriin oli kerääntynyt paljon ihmisiä ja Hilmalla riitti katseltavaa ja puuhasteltavaa.


Eväät mentiin syömään rantaan ja sen jälkeen Hilma pääse kahlailemaan merenrantaan. Ollaan aloitettu taas uinti ja heti huomaa, kuinka vedestä on tullut taas tutumpi elementti ja sen roiskuttaminen ja tutkiminen on hauskaa. Vähän ihmeissään neiti kyllä oli tänään hetken, kun merivettä räiskähti naamalle ja suuhun ja se maistuikin suolaiselta! Oli näkemisen arvoinen ilme taas :D
Päivitellään ensi viikolla tarkemmin raskaudesta, mutta huomenna siis alkaa jo 26. raskausviikko ja vointi on edelleen pääosin hyvä. Ensi viikko vielä töitä ja sitten vielä pari viikkoa kesälomaa! 

1 kommentti:

  1. Mulla alkaa huomenna rv 28. Eli tasan 2 viikkoa edellä. :) Meillä esikoinen on 5 v ja keskimmäinen ehtii "täyttää" 1 v 10 kk ennen kuin tämä kolmas syntyy. Olettaen että pysyy matkassa loppuun asti.

    VastaaPoista