Sivut

maanantai 28. maaliskuuta 2016

Påsket täynnä suklaata!


Me ollaan tähän asti aina varauduttu virpojiin, mutta koskaan meillä ei ole yhtäkään käynyt. Viime sunnuntaina sitten ensimmäistä kertaa jätettiin munat ostamatta palmusunnuntaita varten ja eikös sitten *PLIMPLOM* "Saako virpoa?" kaksi pientä noitaneitoa seisoi oven takana. Onneksi meidän kuivakaapin hyllyiltä löytyi suklaaherkkuja, joita sitten virpojat saivat palkaksi. JA me saatiin ensimmäinen hieno virpomisoksa! 



Löydettiin Lotallekin maidottomia pääsiäisherkkuja, muun muassa Pandan Tipu -makeiset on sekä gluteenittomia että maidottomia! Ja Punnitse & Säästä liikkeestä haettiin julmettoman kokoinen pääsiäismuna Lotalle koko pääsiäiseksi. Mä taas sain Kindereitä, yhden kutakin päivää kohti ja Lotta oli piilottanut ne mulle ympäri taloa :D




Sunnuntaina mentiin mökille puutalkoisiin Lotan serkkujen ja muiden sukulaisten kanssa. Meiltä tosin osallistuminen itse puutalkoisiin meni aika ohi. Sillä aikaa kun kävin Hilman ja muiden suvun äitien ja vauvojen kanssa lenkillä, Lotta kyllä halkoi jotain puita, mutta siinä meidän perheen panostus sitten olikin. 


Mä keskityin lähinnä Hilman ja muiden vauvojen kanssa höpöttämiseen ja leikkimiseen. Oltiin sovittu, että menen Mökön kanssa mun vanhemmille yöksi, jotta saan hetken kaipaamaani omaa aikaa. Ja noh, myös yhden tauottoman yön, vaikka Hilma nukkuukin hienosti yöt. Halusin siis imeä vähän varastoon Hilma-aikaa ja kyllä se tarpeeseen tulikin, koska 20h aikana ehti tulla tosi kova ikävä!<3 Lotalla ja Hilmalla oli myös mennyt tosi hienosti ja he oli heränneet yöllä vaan yhden kerran. 



Tässä on muuten pikkuserkukset, joilla on ikäeroa vain 4 päivää! Ei liene kellekään epäselvää, kumpi näistä pienistä on neiti- ja kumpi äijä-ihminen! :D

2 kommenttia:

  1. Miten teillä on mennyt adoptointi-asia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kivasti, vaikkakin hitaasti. Eteenpäin asia on koko ajan mennyt, mutta jokainen etappi vain tuntii kestävän vähintään kuukauden. Aluksi jouduttiin odottelemaan 1,5kk päätöstä lastensuojelusta isyyden selvittämisen keskeytymisestä, kun heillä oli siellä järjestelmät sekaisin ja papereita hukassa uuteen isyyslakiin siirtymisen jäljiltä. Tällä hetkellä paperit ovat käräjäoikeudessa ja odotetaan päätöstä eli ihan loppusuoralla ollaan :)

      Poista