Sivut

sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Treffipäivän brunssi!


Sen kunniaksi, että mulla on kerrankin viikonloppuvapaa ja useampi vapaapäivä putkeen, pidettiin tänään treffipäivä! Ei olla käyty koskaan ennen Lotan kanssa brunssilla, joten nyt oli vihdoin sen aika. Ensin käytiin kävelemässä vähän jokirannassa, ottamassa kuvia ja piipahdettiin pällistelemässä kavereitten uutta kauppaa. 



Matkalla brunssille törmättiin sattumalta mainokseen lasten kirppiksestä, joka oli parhaillaan Forumin ostoskeskuksessa käynnissä. Pakkohan siellä oli käydä, eikä tyhjin käsin tietenkään pois lähdetty. Hilmalla, kun ei noita vaatteita ainakaan ole liikaa, niin niitä _oli pakko_ ostaa pari lisää nyt, kun halvalla sai! :D


Brunssipaikaksi olimme valinneet anniskelukahvila Tiirikkalan. Tiirikkala on muutenkin miljööltään ja fiilikseltään ihana eikä tämä brunssi vähentänyt pisteitä lainkaan! 




Mahtavaa oli myös, että Lotan tämän hetkiset ruokarajoitteet huomioitiin upeasti ja hänkin sai maittavan ja täyttävän lautasellisen. Hilman takia Lotta ei voi tällä hetkellä syödä lehmänmaitoa missään muodossa eikä kananmunaa. Ja itse hän taas ei voi syödä gluteenia. 



Mutta erikoisruokavalioista huolimatta herkullista oli! Ja Lotu sai jälkkäriksi vieläpä gluteenittoman ja maidottoman raakakakku palan.


PS. Note to self: jos imetät, älä koskaan lähde mihinkään ilman liivisuojia! Koettiin jännityksen hetkiä, kun Hilman ruoka-ajan lähestyessä Lotan rinnat alkoivat herua ja pelättiin, että kohta ilmestyy paitaan märät läiskät! :DD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti