Sivut

lauantai 26. maaliskuuta 2016

Miniloma kotona!


Mulla oli viime viikonlopusta ihana pieni 4 päivän miniloma, joka vietettiin aikalailla vaan perheemme kesken puuhastellen ja seikkaillen! 


Lauantaipäivä aloitettiin suklaa-banaani pancakeseilla, käytiin kävelyllä, ostoskeskuksessa sekä mässäiltiin irtsareita ja katottiin Kung Fu Panda 3. Se oli muuten ihan sairaan hauska tai sitten me mammat vaan oltiin tosi väsyneitä. Väsymyksestä kyllä ehkä kielii myös se, että loppukohtauksessa aloin itkeä ihan hirveästi vaan sen takia, että ne tyypit siinä leffassa oli vaan niin ihanan yhteisöllisiä. Sama juttu kävi Toy Story 3:ssa! :D Sunnuntaina käytiin Lotan kanssa kahdestaan treffeillä brunssin merkeissä ja maanantaina Lotalta lähti tukka! Lotta on jo pitkään puhunut, miten haluaisi leikata hiukset. Nyt varsinkin raskauden jälkeen hiuksia lähtee ihan tajuton määrä ja Hilmalla on koko ajan nyrkit täynnä pitkiä irtohiuksia. Lotan pitkät hiukset oli myös koko ajan Hilman suussa, naamalla tai muuten vaan tiellä, joten nyt tuolla muikkelilla on tosi kiva ja raikas polkkis, jonka saa vielä nipinnapin kiinni.


Tiistaina oli vuorossa meidän perheen ensimmäinen Helsingin-reissu! Mökö käy edelleen pääkaupunkiseudulla muutaman kerran vuodessa trimmaajalla ja sen merkeissä suunnattiin jälleen Helsinkiin. Hilma jaksoi upeasti koko päivän ja 1,5h ajot suuntaansa! Sekä mennessä, että tullessa pidettiin puolen tunnin jalottelu ja syömistauko Lohjan ABC:llä ja muuten pikkumuikkeli nukkui suurimman osan automatkasta.Mökön trimmaajan jälkeen mentiin kylään vielä Lotan kaverin luo, joka asuu Helsingissä ja illaksi sitten takaisin kotiin.


Mökö sai trimmaajalta juhlarusetin kaulaansa sen kunniaksi, että hänestä oli tullut sitten viime näkemän isoveli!<3 :D


Ihana pieni miniloma meni toisaalta hirmu nopeasti, mutta kun töihin takaisin keskiviikkona menin, tuntui että on ollut ainakin viikon pois. Onnistunut pikku breikki siis! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti