Sivut

tiistai 25. elokuuta 2015

TB viime viikosta!


Jälleen kerran olen myöhässä näiden päivitysten kanssa ja nyt tuleekin throwback postaus meidän viime viikosta, ennenkuin yritän loppuviikosta päivittää vielä tämän viikon :D Meillä on muutto edessä viikonloppuna ja itse palasin kesälomilta töihin viime viikolla, joten pientä kiirusta on pitänyt! 

Mulla alkoi töissä juuri uusi toimenkuva ja sen johdosta töitä on hyvin paljon tällä hetkellä. 10h päiviä kertyy aikalailla ja seuraavat perättäiset vapaapäivät häämöttää kuukauden päässä. Olen duunista kuitenkin todella innoissani ja vielä kun tällä viikolla saan postista uudet työkengät, jaksan painaa ilman vesikelloja ja hiertymiä aamusta iltaan, tai illasta aamuun.. Millon mitenkin :) 

Lotun maha on pyöristynyt kuluneella viikolla oikein todenteolla! Painonnousussakin tuli uusi ennätys, viikossa +1,2kg! Näistä viikoista eteenpäin Heppu ottaa oikeita kunnon kasvuspurtteja ja se todellakin näkyy myös Lotassa. 


Viime viikolla oli siis 22+0 - 22+6 ja oltiin 23. viikolla raskaana. Seuraavat pari viikkoa Heppu on munakoison mitoissa ja painoa kertyy satoja grammoja. Potkut ja mylläykset ovat selkeästi vahvistuneet ja nyt niitä voi jo silmällä havaita vatsan päältä. 


Perjantaina käytiin tuhannen muun ihmisen tavoin pyörähtämässä Skanssissa ja ihmettelemässä uutta XXL liikettä, joka sinne torstaina avattiin. Yllättävää oli, ettei kovin moni varsinkaan vaatteista ja kengistä oikeasti ollut "superedullisia". Budget Sportista löytää tekstiilejä paljon edullisemmin! Ehkä suurin ero noissa kahdessa kilpailevassa liikkeessä onkin urheiluvarusteissa/-välineissä. XXL selkeästi panostaa enemmän välineisiin, varsinkin fillareihin, kun taas Budget Sportista tekee usein löytöjä varusteissa. Tämä toki perustuu vain omiin havaintoihini Varsinais-Suomessa :) 

Mukaan sieltä kuitenkin tarttui Mökölle heijastinliivi (joka jouduttiin palauttamaan, kun se olikin ihan pari senttiä liian pieni), pari Questbarin patukkaa sekä mulle upea musta Haglöfsin kuoritakki, jollaisesta oon haaveillut jo pidemmän aikaa. Samalla reissulla käytiin etsimässä Lotalle pari pitkähihaista paitaa tulevaa syksyä varten ja shoppailun lomassa keräiltiin voimia myös kahvilassa.


Lauantaina kun tulin töistä kotiin, oli vastassa valmiiksi katettu pöytä ja tämä:Oi nammmmm miten hyvää tuo Brita-kakku olikaan!<3 JA MIKÄ VAIMO MULLA ONKAAN!<3 :D Sunnuntaina käytiin jo toistamiseen kyläilemässä Lotun vastasyntyneen kummipojan luona ja eilen huhkin koko päivän pihalla purkaen kalusteita osiin, pakkaillen ja laittaen pihaa kuntoon. Vielä kun saataisiin jostain järjestymään pakettiauto lauantaille, olisi kaikki muuttoa varten reilassa. Tajusin vähän liian myöhään, että tuleva viikonloppu onkin todella suosittu muuttoviikonloppu, eikä Turussa missään ole enää vuokrapakuja saatavilla.. Noh, sitten vaan kärräillään peräkärryllä eestaas! :D


4 kommenttia:

 1. Teidän päivityksiä on kyllä niin kiva aina lukea, pirteitä ja positiivisia :) millaiseen asuntoon pääsette muuttamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten kiva kuulla! :) Muutettiin rivitaloon, 3h+keittiö ja sauna ja aidattu takapiha. Nyt on Hepullakin sitten oma huone ja Lotta pääsee rakentamaan pesää oikein kunnolla!<3

   Poista
 2. Pian hedelmöityshoidot aloittavan naisparin toisena osapuolena on mukava seurata teidän raskauden vaiheita. Hauska idea tuo sikiön koon vertaaminen hedelmiin ja kasviksiin.

  Ja teidän sapuskat näyttää aina niin herkullisilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja kehuista! :) Yritetään olla taas ahkerampia blogin päivittäjiä, kun hää- ja muuttotouhut ovat takanapäin.

   Poista