Sivut

torstai 13. elokuuta 2015

HÄÄT!

Apua miten nopeasti aika kuluu, nimittäin siitä on kohta jo viikko kun vietettiin meidän häitä! Viime viikon maanantaina käytiin maistraatissa rekisteröimässä parisuhde, siellä paikalla oli molempien vanhemmat sekä Lotan sisko ja tämän poikaystävä. Siitä mentiin porukalla syömään oikein pitkän kaavan mukaan ja oltiin Lotan kanssa yö hotellissa. Itse maistraattitilaisuus oli hyvin lyhyt ja kaavamainen, mutta ihanaa oli jakaa sekin tärkeä hetki perheen kanssa.

Lauantaina, hääpäivän aamuna käytiin yhdessä saunassa ja Lotan sisko haki hänet vähän ennen kymmentä kampaajalle ja laittautumaan. Mun vuoro oli siitä noin tunnin päästä, kun kaasoni kaahasivat pihalle koristellulla autolla, jonka takalasiin oli muun muassa kirjoitettu huulipunalla "tässä menee morsian.." :') 

Meitä molempia jännitti niiiiiiiin paljon lauantaina! Perhosia lenteli vatsassa koko aamupäivän aina sinne klo 16 asti, jolloin seremoniamme alkoi. Ystäväpariskuntamme lauloi meille duettona kitaran säestyksellä Anna Puun Linnuton puu ja tämän alkusoiton aikana astelimme toistemme luo isiemme saattamina. Sen jälkeen Lotan vanhin serkku piti puheen siitä, miten ollaan tavattu (hän oli muumimaailmassa meidän hahmojen esimiehenä tuolloin) ja mitä kaikkea matkamme varrelle on mahtunut. Tämän jälkeen Lotan sisko luki runon (ja itki joka ikisen sanan jälkeen......:DDDD) ja sitten olikin vuorossa se, mitä me oltiin jännitetty kaikkein eniten. Meidän valat!! Ne meni kuitenkin todella hyvin, vaikka vuorotellen parissa kohdassa piti aina toisen vähän vetästä henkeä, ettei ääni murtuisi ja vollottaminen alkaisi ihan kunnolla. Lopuksi saatiin sormukset vaihdettua ja pusut annettua!<3Tämän jälkeen Lotan siskon mies lauloi meille itse soittaen kitaraa ja huuliharppua All I want is you Juno leffasta, ja sen aikana me astelimme pois vieraiden puhallessa saippuakuplia. Itse seremonia meni niin nappiin, mitä se vaan olisi voinut mennä. Kyyneleiltä ei välttynyt kyllä kukaan, mutta paljon myös oli hymyä ja nauruakin.

Illan mittaan kuultiin useita ihania puheita, muun muassa kaasojen puheet, molempien isien puheet sekä mummini lausuman Eino Leinon runon. Oli hauska tuttu juttu show ja yllätyksiä, joista kyllä yksi oli ylivoimaisesti ylitse muiden...

Meidän todella hyvä ja rakas ystäväpariskunta lähti kesäkuun alussa reissaamaan Aasiaan koko loppuvuodeksi. Oli siis etukäteen tiedossa, etteivät he tule pääsemään polttareihin eivätkä häihin ja koko vuoden sitä välillä enemmän, välillä vähemmän harmiteltiin ja surkuteltiin. Kaasoni aloitti yhden ohjelmanumeron kertomalla, että on eräät meille todella tärkeät ja rakkaat ystävät, jotka eivät valitettavasti ole täällä tänään. Siinä samassa videotykistä heijastui valkokankaalle video ystävistämme keskeltä pientä kylää Thaimaassa. Pieni onnen kyynel vierähti heti poskelle! He puhuivat kauniisti meistä ja rakkaudesta ja lopuksi alkoivat laulaa. Laulu jatkoi ja me katsellimme tyytyväisinä valkokankaalle, kunnes yhtäkkiä nähtiin silmäkulmassamme heiluvaa liikettä ja ikäänkuin sama laulu tulisi juhlatilan avoimesta ovesta livenä. JA SEHÄN TULIKIN!!!!! Ystävämme olivat lentäneet kesken maailmanreissunsa meidän häihin ja olivat siinä nyt meidän edessä! Ja tämä kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa:


Yllätyshetki saatiin taltioitua videollekin, joten näette sen tästä alhaalta! Huomaa, että oltiin Lotan kanssa ihan shokissa, koska kesti aikansa ennenkuin ymmärrettiin lähteä edes halaamaan ystäviämme. Ja mä vedin tästä yllätyksestä oikeen kunnon huutoitkut. En ymmärrä mitä tapahtu, yhtäkkiä vaan silmät oli ihan vedessä enkä saanut henkeä ja samaan aikaan nauratti ja riemastutti ja itketti :D


Loppu päivä ja ilta sujui ihanien, liikuttavien ja hauskojen ohjelmanumeroiden ja puheiden parissa, syöden, tanssien, nauraen, laulaen ja iloiten! Meillä oli aivan mahtava bändi ja bileet jatkuivat myöhään yöhön.


Juuri ennenkuin me poistuimme juhlapaikalta, tekivät vieraat meille palavista pitkistä tähtisädetikuista kunniakujan, jonka läpi juoksimme kohti hääyötä. 


Meillä oli mitä ihanin, ikimuistoisin ja onnellisin hääpäivä ja aivan mielettömän iso kiitos siitä vielä kerran ihan jokaikiselle mukana olleelle!<3 

ps. Rakastan sua Lotu<3

8 kommenttia:

 1. Itkuhan tässä tuli :) teillä on ollut ihana ja varmasti ikimuistoinen päivä <3. Aivan ihanat ja tunnelmalliset kuvat juhlista, kiitos kun jaoitte tärkeän päivän täällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itku tuli meillekin tuona päivänä ja useaan otteeseen :'D <3

   Poista
 2. Aivan ihanan näköiset häät ja kauniit morsiammet :) paljon onnea teille! <3

  VastaaPoista
 3. Ihanat häät, purskahdin itkuun tekstin lopussa. Onnea! :)

  VastaaPoista