Sivut

tiistai 18. elokuuta 2015

Ensimmäinen viikko vaimoina!

Takana on nyt ensimmäinen viikko vaimona ja huh miten vauhdilla se menikään! Hääyömme vietimme Park Hotel Turussa , joka on AIVAN IHANA ranskalaishenkinen pakopaikka keskellä keskustaa. Huoneemme oli jugendhenkeen mahtipontinen ja parisänky niin korkea, että siihen piti hypätä. Olimme varanneet huonneeseemme morsiuspaketin, joten meitä vastassa huoneessa oli kukkakimppu ja kuohuviiniä ja seuraavana aamuna, kannettiin meille aamiainen suoraan sänkyyn<3


Sunnuntai ja maanantaikin meillä meni hyvin pitkälti asioita hoitaessa. Tavaroita siivoillessa, palautellessa, järjestellessä jne. ja tiistaina Hepun ultran jälkeen päästiin viimein lähtemään mökille!<3 Eikä voinut muuten ilmojen puolesta meidän kesän ainoa yhteinen lomaviikko parempaan saumaan osua! Joka päivä aurinko paistoi ja oli yli +22°C lämmintä, joten pitihän sitä Päijänteeseen päästä pulikoimaan, asianmukaisilla varusteilla :D




Ensimmäiset pari päivää otettiin ihan rennosti. Syötiin hyvin ja paljon ja kalastettiin. Ulkoilutettiin poikia, keräiltiin sieniä ja marjoja ja saunottiin. 


Loppuviikkoa kohden sormet syhysivät ja puuhastelua ja sitähän meillä oli suunnitelmissakin. Ensin hiottiin ja pestiin saunatuvan terassi ja portaat, sitten vielä käsiteltiin ne jollain petsilakan tyylisellä aineella (mahtoiko olla jotain suojalakkaa tms. nimeltään). Lopputuloksena oli kuin uudet saunan portaat! :) Seuraava projekti oli päärakennuksen terassin laudat, jotka on kärsineet sateessa ja viimassa niin, että maali oli lohkeillut ja repeillyt useasta kohtaa. Nämä käsiteltiin, kuten saunankin portaat, ensin hioen, sitten pesten ja lopuksi maalaten. Lotta otti terassilta käsin aina kaksi ylintä lautaa ja minä hoitelin alhaalta telineeltä käsin loput neljä. Ja hienohan siitäkin tuli! 




Kun oltiin uurastettu, saatiin päähämme ajatus lähteä kotiin jo lauantaina, jotta meille jäisi sunnuntaiksi aikaa toteuttaa yksi häissä treffilaatikkoon tupsahtaneista treffi-ideoista! 



Ja näinhän me tehtiin! Tai ainakin melkein, sillä täysin ulos menemättä ei selvästikään voitu olla, koska Mökö piti ulkoiluttaa, mutta onneksi hän oli niin uupunut viikon mökkeilystä, ettei mitään pitkiä lenkkejä kaivannutkaan. Levitettiin meidän olohuoneen vuodesohva lauantai-illalla valmiiksi ja käperryttiin siihen nukkumaan. Sunnuntaina sitten hengailtiin siinä lähestulkoon koko päivä :D Tehtiin ite rocky roadseja, katottiin Sound of Music singalong-versiona, varattiin meidän lahjaksi saama romantiikkareissu Tallinnaan, kudottiin, katottiin toinen leffa Vesihevonen (:DDDDD) ja syötiin nachoja. Eikä näprätty puhelimia lainkaan! Facebook ja Instagram olivat koko päivän off, ainoastaan seurailtiin Lotan serkun tilannetta sairaalassa, jonne hän oli aamulla lähtenyt synnyttämään.

Ja sunnuntai-illalla 18:20 Lotasta tulikin pienenpienen pojan kummitäti!<3 Tänään päästään tapaamaan tätä pientä herraa ensimmäistä kertaa :')

Ensi viikon viikonloppuna meillä onkin sitten edessä muutto. TAAAAS! :D Miten me aina vaan muutetaan ja muutetaan ja muutetaan... Ollaankin nyt aloitettu pahvilaatikoitten haaliminen ja ensimmäiset laatikot ajateltiin tänään jo pakata. Jonkin verran on valmiiksi jo myyty tai laitettu myyntiin sellaisia tavaroita ja mööpeleitä, joita ei enää uuteen kotiin jakseta kantaa ja tänään pesin ikkunatkin vanhasta asunnosta valmiiksi. Kiire ja paniikki tässä vielä varmasti tulee, mutta onneksi tällä kertaa meitä on kaksi muuttamassa, eikä toinen jo valmiiksi tulevalla paikkakunnalla töissä.. :D

Kiirettä, mutta myös rentoutumista on siis meidän ensimmäiseen viikkoon vaimoina mahtunut. Ja tietysti aivan ihania tapahtumia myös!<3 Mulla on maailman paras vaimo. Ja vielä parempaa on, kun häntä saa kutsua vaimoksi :) <3

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta! Meidän blogi on kuitenkin vielä aika alkutaipaleellaan nykyisessä muodossaan, joten hetken pähkäiltyämme ei oikeen keksitty hyviä vastauksia kysymyksiin.. :/ Jätämme siis tämän tällä kertaa väliin :)

      Poista