Sivut

tiistai 10. kesäkuuta 2014

Saaristo Openia ja muuta quality timea!

Viikko sitten Lotalla oli kauan odotettu tatuointiaika ja istuimme kolme ja puoli tuntia otattamassa uutta kuvaa ihoon. Hienohan siitä tuli! Kuvassa se on vielä vaiheessa ja työn alla, mutta kunhan tatuointi kunnolla parantuu, niin saatte täälläkin sitä ihailla :) Tuo keikka nostatti mulle kyllä sellaisen tatuointikuumeen että huh huh. Syksyllä sitten, kun oon vähän paremmissa varoissa, otan pitkästä aikaa uuden kuvan minäkin!
Viime viikonloppu vierähti mukavissa tunnelmissa Turussa! Perjantaina menimme ensin Lotan serkun luokse grillaamaan ja vähän aloittelemaan iltaa ja sitten suuntana oli Hovirinnan ranta Kaarinassa ja Saaristo Open!

Kun saavuttiin alueelle, oli Erin juuri aloittanut keikkansa. Sitä seurasi sitten letkeä Jukka Poika ja tämän katsauksen kruunasi the one and only, Lotan sanoja lainatakseni "kuuma muija", Kaija Koo. Minä näin nyt sitten tuon Kaijan ekaa kertaa livenä ja olihan se hyvä keikka. Itsekin tuli mukana pompittua, nyrkillä ilmaan tauottua ja parhaimpia biisejä täysillä hoilotettua. Hillitöntä Koo fania ei musta silti tämän jälkeen syntynyt, enkä usko, että olisin valmis puhtaasti Kaija Koon keikasta maksamaan, mutta tuolleen festarikeikkana tykkäsin kovin. Lotta ja hänen serkku bailasivat antaumuksella Koon tahdissa, kuten kuvasta näkyy. Ei pysynyt kamera mukana :D

Lauantai vierähti lounasristeilyllä Turun Saaristossa ja sunnuntaina laitoimme kuntoon kesän Saarenmaa-reissun menopelit! Aidot ja alkuperäisten Tunturit Daamin ja Popin! Ensin pestiin pyörät ja sitten ne saivat alleen uudet renkaat. Heinäkuun lopulla lähdetään siis viideksi päiväksi Saarenmaalle näiden retrofillareiden kanssa ja poljetaan ainakin yhtenä päivänä jonnekin vähän pidemälle retkelle :)


Mulla on huomenaamulla hammaslääkäri. Lotta päätti keväällä, että nyt käydään molemmat tarkastuttamassa suut koska hän ei ole käynyt hammaslääkärissä kertaakaan Turusta muuttamisen jälkeen ja mullakin edellisestä kerrasta on jo yli 3 vuotta. Hups! Mä inhoan hammaslääkäriä. Ja pelkäänkin. Kun ei nää eikä tiedä yhtään mitä siellä suussa tehdään ja yhtäkkiä voi sattua ihan penteleesti, pistää se kyllä aikalailla ahdistamaan. No toivon mukaan huominen menee suht kivuttomasti! Lotalla on sitten sama homma edessä ensi viikolla :D

Muutoin ei tällä viikolla olekaan ihmeempiä suunnitelmia, töissä mennään taas vaan ristiin rastiin. Katse kääntyy väistämättä jo edessä siintävään juhannukseen! Päästään nimittäin jo torstai-iltana lähtemään mökille ja saadaan nautiskella sielä ihan koko juhannus sunnuntai-iltapäivään asti :) ah!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti