Sivut

keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Kesäkuun treffipäivä!

Eilen meillä oli kuukausittainen treffipäivä! Ja se olikin aikamoinen, huh huh! :D Aamu alkoi mun fyssarikäynnillä ja pienen jumppailun jälkeen käveltiin Hakaniemen torille. Rakastetaan yli kaiken toreja, sitä tunnelmaa, tuoreista ja puhtaista raaka-aineista pursuavia myyntikojuja ja ihmisten iloisia naamoja. Jos vaan asuisi torin vieressä, käytäisiin siellä varmaan joka päivä! 

Torilta mukaan tällä kertaa tarttui mulle litra makeita suomalaisia herneitä. Oli niin hyviä, että söin ne illalla futista katsoessa varmaan kymmenessä minuutissa! Ja Lotalle ostettiin litran verran mitäpä muutakaan kuin kotimaisia mansikoita :) Oltiin menossa lounaalle Silvopleehen yhdeksitoista ja koska meillä oli vielä puolisen tuntia aikaa tapettavana, päätettiin piipahtaa myös Hakaniemen kauppahalliin.
 Iloksemme löydettiin kauppahallista Reinin Lihan tiski ja sen runsaahkot luomuliha vaihtoehdot! Seuraavan kerran mökille suunnattaessa, tullaan ehdottomasti tekemään tuoretavaraostoksen kauppahalliin sekä torille. Kauppahallissa on myös Suomen laajin gluteenittomia tuotteita myyvä liike! Sieltä ostettiin Lotulle mustikkapiiras, joka oli kuulemma todella herkullinen! Mulle haettiin Uudenmaan Leivän myyntikojusta mansikkaviineri, jossa oli ahh tuoreita kotimaisia mansikoita!

Torilla ja hallissa kiertelyn päätteeksi mentiin sitten lounaalle. Lotta on käynyt Silvopleessa äitinsä kanssa kerran aiemmin, mutta mulle tämä käynti oli ensimmäinen. Ruoka oli maukasta ja monipuolista ja konseptina hyvin toimiva! En toisaalta tiedä, millaisia ruokia ravintolassa tarjotaan yleensä, kun vasta kerran olen käynyt, mutta jos jotain kehitettävää pitäisi ruuasta löytää koskisi se tekstuureja. Nyt tarjonta on kyllä laaja ja erilaisia makuja löytyy, mutta kaikki on joko erilaisia salaatteja tai lämpimiä patoja ja kastikkeita. Vähän yksitoikkoista siis, kun kaiken voi vetäistä naamariin haarukalla eikä esimerkiksi veitsellä tarvitse mitään leikata. Todella maukasta ja maistuvaa kuitenkin! :)
Olin aiemmin kertonut Lotalle, että haluan käydä hänen kanssaan Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa treffipäivänämme. Väitin, että Pride-viikon kunniaksi siellä olisi valokuvanäyttely sateenkaariperheistä ja se voisi olla kiva käydä katsomassa. Mitään tällaistahan siellä ei todellakaan ollut, mutta jokin cover-story mun piti äkkiä keksiä, millä sain Lotan niinkin random paikkaan raahattua :D Sen lisäksi, että hätävalheeni oli vähän kyseenalainen, meinasin sössiä yllätykseni myös kertomalla, että näyttely aukeaa 12:30 ja haluaisin mennä sinne vasta klo 13. Oikeasti siis meitä odotettiin saapuvaksi sinne tasan klo 13 eikä yhtään aiemmin. Jos olisin ollut fiksu, olisin suoraan vain väittänyt näyttelyn alkavan kello 13... :D Nyt kuitenkin seistiin puutarhan portilla jo 12:35 ja yritin epätoivoisesti viivytellä sisälle menemistä erinäisillä tekosyillä, kuten "mennäänkö kävelee vähän tohon rantaan, mieti miten romanttista!" tai "ootas nyt mun kenkä on tosi huonosti" ja sitten tää "mä en kehtaa mennä sinne heti kun se on auennut, ettei joku vaan pidä meitä liian innokkaina". Lotta arvasi siis, että jotain tulee tapahtumaan, mutta ei yhtään mitä! 

Loppuvuodesta saatte sitten kuulla ja nähdä mistä oikein oli kyse! ;)

Pari tuntisen unohtumattoman häppeningin jälkeen suunnattiin kohti treffipäivämme viimeistä etappia: Mangnum Storea! Siellä saa siis valita itse jäätelöpuikkoonsa valkosuklaa tai maitosuklaakuorrutuksen sekä kolmea erilaista toppingia jäätelön päälle. En voi sanoa muuta, kuin nammmmmm! 

Lotta otti maitosuklaakuorrutuksen sekä minivaahtokarkkeja, kuivattuja mansikoita ja marenkia. Mä taas valitsin valkosuklaakuorrutuksen, minivaahtiksia, tummasuklaakiehkuroita ja pistaasipähkinöitä. Oli muuten törkeen hyviä! Suositellaan kaikille!


"Aw, te ootte kyllä niin söpöjä yhdessä!"
Rakastan sinua Lotta!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti