Sivut

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Restot ja vohvelisunnuntai!

99PISTE98 joukkueemme kilpailu-look!

Nyt on yksi tämän kevään eniten jännitetyistä, treenatuista ja odotetuista hetkistä takana ja olen kotiutunut Kuopiosta, Resto 2014 Tietotaitokilpailuista. Lähdettiin Kuopioon keskiviikko iltapäivällä junalla, kilpailut käytiin torstaina ja perjantaina ja takaisin junalla tultiin eilen illalla. Kilpailuihin siis kootaan ammattikorkeakouluista ympäri Suomea neljän hengen joukkueita kilpailemaan tiedoistaan ja taidoistaan alallamme. Päivät koostuu ennakkotehtävän esittämisestä, kolmesta kilpailutehtävästä sekä kisat päättävästä iltagaalasta pukukoodineen (tumma puku). Tänä vuonna kilpailujen pää teemana oli vesi ja joukkueiden pukeutumisen tuli olla business-henkistä. 

Keskiviikkona ennen reissuun lähtemistä meinasin kuolla nauruun, kun istuin sohvalla ja lueskelin blogeja. Mökö kömpi jostain eteeni istumaan ja tuijotti minua näin:
Voiko syyllistävämpää ilmettä enää olla?! Mökö oli selvästi sitä mieltä, ettei ole ok, että lähden kolmeksi yöksi reissuun ties minne maailman ääriin :D Kuitenkin eilen, kun tulin kotiin oli ääni kellossa jo eri ja minut toivotettiin hyvin iloisesti ja vauhdikkaasti tervetulleeksi. Onneksi niin. En olis kyllä ehkä kestänyt toista tällasta ilmettä enää. :D

Kilpailut päättävä iltagaala oli ihan mielettömän hieno kokemus jo senkin takia, että pääsi laittamaan oikein kunnon tyttöhepeneet päälle ja keräämään kehuja! :D Vaikken mä suoranaisesti mikään butch nyt muutenkaan ole, en kuitenkaan kovinkaan usein mekkoja käytä. Tai huulipunaa. Joten kyllä hämmennystä ja kavereitten loksahtaneita leukoja riitti, kun kokoonnuttiin hotellin aulassa valmiina lähtemään illan juhliin!


Grillikausi korkattiin vihdoin ja viimein lauantai-illalla! Aloitettiin kevyesti vain kanalla, maissilla ja herkkusienillä, mutta oli se silti sen arvoista ja ah nam niin hyvää. En malta odottaa, että ilmat lämpeää ja takapihalla pääsee kunnolla grillailee ja paistattelee!


Sain synttärilahjaksi Lotan vanhemmilta vohveliraudan, mitä olen toivonut vuoden verran. Keksittiin Lotan kanssa aloittaa uusi (todella terveellinen :DD) traditio, nimittäin vohvelisunnuntai! Vohveliraudan mukana tuli vihkonen, joka sisältää kymmeniä erilaisia vohveleita ja muita juttuja, mitä voi kypsentää vohveliraudalla. Tästä alkaen, meillä syödään siis aina sunnuntai aamuisin vohveleita - jossain muodossa ;)Ensimmäinen ohje oli jotenkin vähän mystinen ja sen lisäksi, että käytimme gluteenittomia jauhoja tavallisten sijaan ja maitoa kerman sijaan, ei meillä ollut aikaa turvottaa taikinaa puolta tuntia. Näistä syistä johtuen, surullisenhupaisa ensimmäinen vohvelitulos näytti tältä:Säälittävää.. :D Seuraavaa vohvelia varten laitoimme enemmän taikinaa ja toivoimme sen olevan ratkaiseva tekijä:Mutta ei.. Lopputuloksena syötiin epämääräistä vohvelimurua hillon, maapähkinävoin ja rahkan kanssa. Itse maussa ei sinänsä ollut mitään vikaa, mutta kyseinen taikina oli kyllä aivan liian makea ja outo kaikinpuolin. Better luck next Sunday, eh? :DUusia tuulia puhaltaa jälleen arjessamme, sillä Lotalle on taas tarjoutunut uusi entistäkin haastavampi, antoisampi ja upeampi työpaikka. Viimeisen vuoden aikana Lotalla on tuo työpaikka vaihtunut useaan otteseen, sillä sanan kiiriessä uusia työmahdollisuuksia on eteen tarjoutunut. Ja mikäs siinä vielä kun on nuori, kartoittaa omaa osaamistaan ja siten edistää tulevaa uraansa. Uusimassa työpaikassaan Lotta aloittaa nyt sitten Toukokuun alusta ja on paikasta kovinkin mielissään ja innoissaan. Tulevaisuutta ajatellen, tämä paikka luo todella suuret mahdollisuudet ylempiin asemiin. Hyvä muru! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti