Sivut

lauantai 19. huhtikuuta 2014

Arkikuvat ja lisää kevät bongailua!

Tässä kuluneen viikon aikana saatiin molemmat Instagrammissa arkikuvahaasteet, jonka mukaan siis tuli julkaista omasta arjestaan viiden päivän ajan jokin kuva. Mun arkikuvat aloitti viereinen kuva Kaija Koon uusimmasta albumista. Itsehän en ole Kaija-fani, aika kaukanakin siitä, mutta Lotta palvoo maata tämän naisen alla. Lotta sai vanhemmiltaan tämän uutukaisuuden ja tiesin heti, että tätä tulee automusamme siis olemaan vähintään seuraavat kuusi kuukautta. Jippii. No okei, on sielä pari munkin mielestä hyvää biisiä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että fanittaisin nyt Kaijaa, kun myönnän pitäväni parista hänen kappaleestaan. (LOTTA!!)

Seuraava kuvani oli Mököstä, pienen arjen apulaisesta, joka tykkää tehdä kaiken yhdessä. Yritin maanantaina tehdä paniikki päällä rästiin jääneitä koulutehtäviä. Rötkötin sohvalla läppärin kanssa ja havahduin siihen, että aina kun yritin korjata tai vaihtaa asentoani, jouduin siirtämään päältäni pois ensin 15 kiloa koiraa.  
Tiistaina vuorossa oli suklaafondueilta, jonka keksin extemporena hakiessani kakkapusseja kaupasta :D

Keskiviikkona oli pitkästä aikaa ihana lämmin keväinen päivä ja käytiin yhdessä kävelemässä Mökön kanssa ennenkuin menin iltaan töihin. Tässä ryhmä selfiemme: 

Torstaina piti tietysti käydä kaupassa, monen tuhannen muun ihmisen tavoin (lue: lähtee järki niissä ihmismassoissa), ja pääsiäisen kunniaksi ostin meille Kindereitä! Herkuista, Koon Kaijasta, pikku sankarista, kouluhommista, töistä sekä ulkoilusta oli siis minun arkeni tehty nämä viisi päivää!

Lotan arkikuvakollaasin starttasi kuva urheasta Toivo-kissastamme, joka pääsi pitkästä aikaa ulkoilemaan valjaissa takapihalle! 

Salillahan tuo pikku bodari käy lähes päivittäin ja usein siinä vaiheessa, kun mä yritän vielä aamulla saada nukuttua työillan/yön jälkeen, Lotta hipsii salille. Tässä kuvassa kyseessä on kuitenkin upouudet futsal-kengät, koska Lotta aloitti taas pitkästä aikaa jalkapallon!Perjantaiaamulla herätessäni taas myöhemmin työyön jälkeen, oli Instagramiin postattu tämä kuva ja tekstiä, että kyseiset pienet suklaamunat on piilotettu kotiimme ja kannattaa etsiä ne äkkiä, ennenkuin joku pojistamme löytää ne! :D 

Eilen oli myös ihana aktiivinen vapaapäivä! Päivä alotettiin siivoamalla koti perusteellisesti parin tunnin ajan ja sitten käytiin Mökön kanssa tunnin metsälenkillä. Bongattiin taas vaikka mitä kevään merkkejä ja paikoitellen tuli niin kuuma, että tuulipuvun hihoja piti kääriä ylös! Kesä tulee!

Illalla ystäväpariskuntamme tuli meille tortillaillalliselle ja maalattiin pääsiäismunia! Tänään oltiin melkein viisi tuntia kaupoilla pyörimässä ja ostelemassa yhtä sun toista sekä syötiin kesän ekat jädet ulkona. Huomenna päästään lähtemään pienelle pikavisiitille Turkuun moikkaamaan perheitä ja muita sukulaisia! Tosin, ensin työt, sitten vasta hupi, joten töihin mars vielä täksi illaksi ja aamusta sitten kun jaksaa heräillä, Nissanin nokka kohti Turkua! :) Loppuun vielä pieni kuvakooste eilisistä kevät bongailuista!


2 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia, ja pitääpä peukuttaa täällä tuota Kaijaa!! Itse olen vielä sen verran hidas liikkeissäni että levy odottelee vielä kaupassa, mutta pitänee se hakea kunhan palkka päivä koittaa ;)) Kaija-Fani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, lisää Kaijafaneja! :D En enää ees tiedä kumpi on ärsyttävämpää; se, että Kaija Koo soi autossa taukoamatta vaiko se, että Lotu jokaisen biisin jälkeen hokee "Tää on niinku niin hyvä levy, niin paljon parempi kun tätä edeltävä!" :D
   -Ansu

   Poista