Sivut

keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Juhlahumua ja kevätstressiä!

Viime viikonloppu oli aivan ihana! Perjantaisen 12-tuntisen työpäivän jälkeen nimittäin koitti mun 25-vuotis synttäriviikonloppu! Senkin uhalla, että kouluhommat kasaantuivat tälle viikolle, otin täysin rennon ja vapaan lauantain ja sunnuntain ja vain nautin. Muru oli tietysti kehitellyt yhtä jos toista yllätystä varalleni, joten kiiitos siitä!<3 

Lauantaina uhmattiin luonnonlakeja ja suunnattiin aamusta Isoon Omenaan (siellä oli Lohkotut Hinnat eli paljon tarjouksia ELI tajuttomasti ihmisiä) shoppailemaan Lotalle silmälasit, pojille kuivaraksuja ja mulle mitä vain ruokakaupasta halusin! Kaupasta poistuttiinkin sellanen herkkukärry mukanamme, että vieläkin huimaa! Illalla Lotta kertoi, että mennään syömään meijän entiseen vakkari ravintolaan Flemarilla, Soul Kitcheniin. Mitä hän ei kertonut, oli, että kyseiseen ravintolaan kanssamme iltaa viettämään tuli ihana ystäväpariskuntamme! Skumpathan siinä piti juhlan kunniaksi juoda hyvän ruuan ohella ;)

Lauantai-ilta jäi melko lyhyeen, koska olin yksinkertaisesti niin loppu edellisen päivän koulu&työrupeamalta. Sunnuntaiaamulla heräsin Lotan onnittelulauluun ja eteeni sänkyyn kiikutettiin ihana pancake-lautanen, jossa oli kolmea eri täytettä. Lemppariksi osoittautui Maapähkinä-Nutella yhdistelmä! Lahjaksi Lotta oli perinteen mukaan tehnyt itse mulle uuden kalenterin, jonka sivuilta myös paljastui kesän Saarenmaan reissun ajankohta! Jee! 

Etukäteen Lotta oli paljastanut sen verran, että meille saapuisi sunnuntaina klo 12 vieraita brunssille. Nimiä hän ei tarkemmin paljastanut, mutta eihän siinä kauaa mennyt, kun jo arvasin ne, koska Lotalla on maailman surkein pokerinaama.. :D Yllätys ei kuitenkaan mennyt tästä pilalle, koska oli aivan mielettömän ihanaa nähdä nämä kaikki 6 vieraista piiiitkästä aikaa! Ja se, että he olivat järjestäneet aikaa ja vaivaa päästäkseen juhlistamaan synttäreitäni, tuntui sanoinkuvaamattoman hienolta. Kiitos<3


Otsikossakin jo hieman viittasiin tähän joka keväiseen ilmiöön nimeltään stressi. En tiedä onko tämä ilmiö kaikilla vai vain meillä töissäkäyvillä opiskelijoilla, mutta aina se vaan vastaan tulee ja pistää ahistamaan. Varsinkin tämä maalis-huhtikuu. Deadlinet lähestyy, on tenttejä, ulkona ilma lämpenee ja haluaisi keskittää kaiken energiansa siementen kylvämiseen, pihahommiin, auton pesuun, grillin putsaamiseen, kesään valmistautumiseen, mutta ei. Takaraivossa jyskyttää uusi työ, projektit, lähestyvät gastromessut, resto-kilpailu ja huono omatunto siitä, miten ei ole puoleentoista viikkoon ehtinyt salille. Ja oikeasti haluaisi vain kirjottaa laulun siitä, miten näki tänään kevään ensimmäisen leskenlehden! Ainut hyvä puoli kevätstressissä on, että kun se loppuu, tulee kesä. Ah. Sen avulla jaksaa taas hetken! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti