Sivut

lauantai 4. toukokuuta 2013

Glada men inte klara vappen!


Vihdoin koitti se kauan Ansun odottama juhla - vappu! Nimittäin jo heti Rakas sinusta on tullut pullukka-kuurin alussa Ansu julisti, että ainoa poikkeus on sitten vappu. Silloin saa juoda ja syödä mitä haluaa. Ja Ansuhan söi! Ja joi! :D


Perinteiset itsetehdyt vappumunkit, Ansu söi kolme!


Ja tietysti juhlan kunniaksi täytetyt croissantit aamupalaksi! :P


Vappupäivänä teimme historiaa ja ensimmäistä kertaa Helsingissä asuessamme selvisimme Vappupiknikille! Paikkana oli Kaisaniemi ja mitä parhaimpana seurana Paukku ja Iike!



Piknik-eväisiin kuului muun muassa itsetehty foccacia, viljapatonki, tuorejuusto-levitteet, perunasalaatti, välimeren perunasalaatti, viinirypäleitä, cantaloupe-melonia, munkkeja, sipsejä, simaa ja tietysti skumppaa!


Huh huh, oli niin hyvää ruokaa ja niin paljon, että Pauliinankin piti välillä ottaa vähän lepiä!


Vielä viimisenä kirsikkana älyttömän mässäilyn päällä uutuus - BLONDIE BROWNIE Ben&Jerry jäätelö! Ihan naurettavan hyvää oikeesti!!! 


Heti torstaina Vappupäivän jälkeen paluu arkeen ja todellisuuteen iski Ansulle ja mässäilyt sai taas jäädä. Pikkuhiljaa kolmen päivän toipumisen jälkeen kroppa alkaa taas tuntua normaalilta ja treenit sujua. Jospa sitä tästä viisastuisi, ettei vetäisi tuollaisia sokeri ja rasva övereitä enää, vaan ehkä vähän kerrallaan ja vaikka viikoin välein, eikä kerran kuussa älyttömästi :D

ps. Kuurin saldo -3kg! (Mitattu tosin ENNEN vappua :D)

1 kommentti:

  1. Voi mitä ihania herkkuja ja ihastuttavia tunnelmakuvia niin kuin blogissanne aina <3

    VastaaPoista