Sivut

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Portintekotalkoot!


Helatorstain kunniaksi suuntasimme Nipsun ("Nipsu" on siis meidän uusi auto Nissan Primera) nokan kohti Sauvoa, Lotan mummin ja vaarin mökkiä. Mökö takalaatikossa olimme valmiita päivän mittaiseen portin rakentamiseen takapihalle!


Mökö oli täpinöissään päästessään viilettämään pitkin mökki maita ja Lotta enemmän tai vähemmän innoissaan valokuvaamaan kaikkea olennaista ja epäolennaista, kuten tätä kivileppäkerttua.


Pikku possu vauhdissa! Riemu katossa ja elämä edessä, mä ooon Mökötööö!!!!Ei muuta kun sopivaa lautaa valitsemaan! Sauvossa on vermeet ja puitteet yhteen jos toiseen nikkarointiin ja remontointiin. 


Ja ennenkaikkea huippu isäntä, jolta saa apua ja vinkkejä vaikka mihin! Tässä asennetaan lautojen mittausta varten stopperia tukilautaan, että saadaan sirkkelillä helposti yhtä pitkiä lautapätkiä :)


Kameralla saatiin ikuistettua ehkä se ainut pieni hetki, jolloin Mökö malttoi käydä maate.Ansu innostui akkuporakoneen käytöstä niin paljon, että haluaa sellaisen ehkä joululahjaksi! :D Tästä se portti syntyy!


Lotta löysi vielä köyden, joka kuulemma tulee sopimaan täydellisesti meijän ihanaan navy-henkiseen takapihaan. Käytiin ostamassa kotona vielä maali ja viimeiset yrttien siemenet takapihan viimeistelyä varten. Ansu kuitenkin hienosti heitti muovikassin, jossa nämä kaikki oli, lattialle, jolloin maalipurkin kansi aukesi ja maalit levisi pitkin pussia ja lattiaa. Että näin! :D
Portin kiinnittämistä varten tolpalle piti kaivaa kuoppa ja itse portti tietenkin maalata. 
Lopputuloksena ehkä pihapiirin hienoin portti, josta ainakin seinänaapurit ovat ilmoittaneet olevansa kateellisia! :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti