Sivut

maanantai 15. huhtikuuta 2013

Rakas sinusta on tullut pullukka!

Ja tämä tuli Ansun itsensä suusta, itseään koskien, puolitoista viikkoa sitten, kun lempihousut repesivät takapuolesta. Aikaa on siis noin 8 viikkoa, Lotan valmistujaisiin asti. Viikossa salitreeniä, ylä- ja alakroppaa, keskivartaloa sekä juoksua. Vettä 3 litraa päivässä. Ruokaa 3-4 tunnin välein, joka aterialla proteiinia. Viikossa yhtenä päivänä täyslepo. Ei herkkuja, ei limpparia, ei kaljaa, ei edes viiniä (paitsi vappuna! :D).Tästä se on lähtenyt. Maastavetoja, jalkaprässiä, askelkyykkyjä, hirveitä tappotreenejä hyi, mutta alkaa tästä kaikestä jo EHKÄ pikkuhiljaa vähän nauttiakin.


Kahvakuula ja juoksumatto.Tälle penkille toi hullu personal trainer mut laittaa hyppimään, tasajalkaa... Ja sit on sellanen vielä korkeempi penkki, jolle noustaan vuoro jaloin, kahvakuulat käsissä. Kaipaako joku vielä vinkkejä, miten saada peppulihakset tekemään kuolemaa? Lisätkää tähän vielä lantionnostot 5 kilon levypaino lantiolla!Kuntokuuriin kuuluu tiettävästi myöskin kuntokuuriin sopiva ruokavalio. Siispä sunnuntai aamupala traditioksi muodostunut täytetyt croisantit saivat nyt väistyä seuraavan parin kuukauden ajaksi ja tilalle piti löytää jotain muuta. Saanen esitellä: Banaanimunakas! 


Kaikki mitä tarvitset, munia ja banaaneja. Jos haluat, että "lettu" pysyy paremmin kasassa ja on helpompi käännellä, laita aina yksi muna enemmän mitä laitat banaaneja.Banaanit vaan muussiksi ja kananmunat sekaan. Ripaus öljyä pannulle ja paistamaan!


Uusi sunnuntai aamupala on syntynyt!<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti