Sivut

maanantai 15. huhtikuuta 2013

Arjen pientä herkuttelua!

Edellisviikonloppuna tuli vähän (no aikalailla) herkuteltua. Lohi on sellainen raaka-aine, mitä ainakin itse jumitun tekemään niillä kolmella hyväksikoetulla tavalla, joka ikinen kerta. Yksitoikkoista? Ehdottomasti! Siksi edellislauantaina tein jotain uutta ja erilaista! Nimittäin saksanpähkinä-sinappi-hunaja-kuorrutettua lohta!


Ensin murskattiin saksanpähkinöitä kourallisen verran. Olisiko tuohon nyt tullut noin desin verran sellaista 500g lohi kimpaletta kohti.Edellä mainittuja mausteita sopivassa suhteessa sekaisin kunnon tahnaksi!Lohen käsittely, ruodot pois, leikkaus annospaloihin, itsehän poistin myös nahan, kun tuon yhden mielestä se on "ällö" :DPerunoista kyytipojaksi muussi!

Ja lopputuloksena Perunamuussia, saksanpähkinälohta sekä kevätsipuli-avokadosalaattia ja hyvää oliiviöljyä!


Kun käytiin pääsiäisenä Turussa pitkästä aikaa koko perheen voimin, Lotan serkku teki meille tällaisia vuohenjuusto pikkusuolaisia. Oli muuten hyviä! Ja niin mun uusi lemppari hitti pikku suolainen illanistuijaisissa! Noh, nää meijän versiot nyt otti vähän liikaa väriä uunissa, mut olivat hyviä silti! Alkuperäisissä oli kylläkin auringonkukansiemeniä pinjansiementen sijaan, joten molemmat käyvät.Edellissunnuntaina päätimme tehdä pitkästä aikaa matkan takaisin Thaimaaseen ja sen ihanaan keittiöön!


Ei muuta kuin kokkikurssi vihko esiin ja pilkkomaan!

Stir fried tofu (oikeesti chicken, mut me sovelletaan) with cashew nut!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti