Sivut

lauantai 30. maaliskuuta 2013

Ruotsi-Norja Roadtrip!


Saatiin yksi urakka päätökseen, kun suunniteltiin meijän ensi kesän Ruotsi-Norja roadtripin reitti! Kilometrejä tulee kertymään noin 4500km, kestoa reissulla on kolme viikkoa ja yöpymisiä matkan varrella on kaikkiaan kymmenessä eri paikassa!Reittisuunnitelmasta vielä sen verran, että tuo pohjoisin osuus Norjasta tulee varmaankin muuttumaan sen verran, että otamme Bodöstä (toiseksi ylin pallura) laivan Moskenesiin ja Lofootteja pitkin ajamme Andenesiin (ylin pallura) ja takaisin alas lähdemme sitten tähän piirrettyä reittiä.
Jotta kalusteet ennenkaikkea olisi kunnossa tulevan kesän reissua varten, päivitimme retkeilyvarustustamme ostamalla uuden teltan, sekä uudet makuupussit! Päädyimme ostamaan ns. heittoteltan, joka aukeaa siis suoraan "valmiiksi teltaksi" kun sen heittää ilmaan ja vain narut pitää itse lyödä maahan kiinni. Tämä siksi, että yövymme seitsemässä paikassa kolmen viikon aikana teltassa ja ainainen leiripaikan pystyttäminen voi loppua kohden käydä jo hyvinkin puuduttavaksi.. :D

Pakkohan uudet makuupussit ja teltta oli testata, mutta onneksi tätäkään ei tarvinnut tehdä yksin, kuten ei yleensäkään mitään, mikäli taloudessa on nelijalkaisia. Ansu aiheutti hämmennystä menemällä makuupussiin ja veljekset nuuhkuttivat pitkään aikaa naamaa yrittäen ottaa selvää mitä nyt tapahtuu. Myös teltan testaukseen piti poikien osallistua. Heti kun oltiin saatu teltta pystyyn, sinne kipitti Mökö. Tätä seurasi Toivo ja lopulta Ansukin kömpi perästä telttaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti