Sivut

maanantai 8. toukokuuta 2017

Rv 16 ja kevät!

Viime viikolla eleltiin 16. raskausviikkoa ja valitettavasti sen postaus tulee nyt inan myöhässä! Viime viikko mentiin aika haipakkaa! Vappuineen päivineen olin paljon töissä ja lisäksi meihin kaikkiin kolmeen iski oikein kunnon flunssapöpö. Sairastaa ei kuitenkaan ehtinyt, koska hommaa oli niin paljon, joten nyt nämä pari vapaapäivää onkin sitten kroppa verottanut oikein kunnolla. Tänään on ollut enemmän tai vähemmän koko päivän liitoskipuja, joista uusimpana on häpyluun kohdalla tuntuva kova särky. Siihen vähän helpottaa kylkimakuu iso tyyny jalkojen välissä, mutta eipä muu. Panadol ehkä hieman lievensi. Toivottavasti ei vaivaa enää huomenna, kun pitäisi taas töihin mennä. 

Edelleenkään en ole liikkeitä tuntenut, vaikka tuo vatsa vain kasvaa kasvamistaan. Oletan siis kovasti, että siellä joku kuitenkin mukana kasvaa! :D Viime viikon mieliteko oli metvursti. Mutta kuten yleensäkin mulla metun kohdalla, se mieliteko helpotti viikon syömisen jälkeen ja nyt avattu paketti kuivuu tuolla jääkaapissa, kun sitä ei tietenkään enää tee YHTÄÄN mieli.. 


Vappuaattona pyörähdettiin vapputorilla sekä Taidemuseon mäessä lakituksessa. Hilma sai valita itselleen pallon, mutta oli niin hämmentynyt valtaisasta väkimäärästä ettei osannut oikein sanoa mitään kun ehdoteltiin hänelle eri vaihtoehtoja. Päätettiin ostaa hänelle kuitenkin Olaf-pallo, kun se kotoa löytyvässä värityskirjassa on ainakin kova juttu. "Uffffuffff" vaan Hilma pistelee hokien.


Vapun jälkeen päästiin VIHDOINKIN nauttimaan myös keväisistä säistä! (Nyt tosin tätä kirjoittaessani, ulkona on +3 astetta ja taivaalta sataa alas luoja ties mitä lumensukuista..) Mökö intoutui lenkillä kastamaan varpaitaan mereen ja saatiin puuhasteltua pihalla taas vähän lisää! Nyt on Hilman hiekkalaatikko vihdoin koottu, enää tarvii hiekkaa siihen käydä hakemassa ja idätetyt perunatkin pääsivät pieniin esikasvatusmultiinsa.






Aika reipas tuo 1v5kk monitoimityttö!<3

1 kommentti: