Sivut

perjantai 28. huhtikuuta 2017

Rv 15 ja pihahommia!


Tällä viikolla on tehnyt mieli lakritsijäätelöä. Ihan sikana. Mielellään joka päivä, ainakin yksi annos. Liitoskivut ovat myös ilmestyneet. Keskiviikkoiltana ne iskivät niin kovina, että jouduin lähteä töistä pari tuntia aiemmin lepäilemään. Siitä alkanut yö oli pahin tähän astisista. Heräsin vähän väliä tunteeseen, että joku iskee puukon kohtuun tai nivusiin. Sain myös pari ensimmäistä harjoitussupistusta. Onneksi kroppa siitä kuitenkin rauhottui ja nyt on pari päivää ollut vain satunnaisia vihlovia särkyjä, ei jatkuvaa jomotusta.


Olo on ollut taas vähän energisempi, kun kolotukset tai jomotukset eivät ole menoa liiemmin haitanneet ja saatiinpa tämän viikon aikana tehtyä takapihalle terassikin! Olihan meillä onneksi rakennusmiehenä Lotan iskä, mutta toki autoimme parhaamme mukaan. Ja tänään vihdoin ruuvailin kaikki loput laudat paikalleen kiinni, joten se on nyt valmis ja odottaa katosta!Hilma on ahkera tyttö osallistumaan pihatalkoisiin lapioillaan tai vaikka käpyjä keräten ja nauttii todella paljon ulkoilusta ylipäätään. Toivottavasti huomisaamulla sää on sen mukainen, että saataisiin vietyä takapihalta kaatopaikkakuorma pois ja sinne saisi pystytettyä oman hiekkalaatikon, niin tuo pihan viihtyvyyskin lisääntyisi kaikkien kannalta. 


Huomenna mennään Hilman serkun 1-vuotissynttäreille ja vappuaattoiltana mennään ensimmäistä kertaa lakitukseen Turun taidemuseon mäkeen. Se on kuulunut mun vappuperinteisiin, mutta nyt en ole toisella paikka kunnalla asumisen tai töiden takia päässyt osallistumaan ainakaan 7 vuoteen, joten kivaa päästä vihdoin ja koko perheen kera painamaan tuo joskus hankittu lakki päähän. Lotta ja Hilma menevät vappupäivänä brunssille ja itselläni päivä menee töissä skumppaa kaadellen :) Ehkä ensi vappuna itsekin olen nauttimassa vappupäivän brunssista lasillisella!

Hyvää vappua kaikille! Toivoo yks vappupallo perheineen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti