Sivut

maanantai 17. huhtikuuta 2017

Pääsiäisyllätyksiä!

Me ollaan päästy nauttimaan pääsiäisestä ja pienestä lomasta täysin rinnoin. Rairuohoa ei viitsitty kasvattaa, koska Toivo kaivaisi ne heti ylösalaisin ja söisi korret. Munia on kuitenkin maalattu ja pajunoksia koristeltu. Ja sekös rankkaa olikin!Viikko sitten palmusunnuntaina meidän pikkunoita lähti ensimmäistä kertaa virpomaan! Käytiin vaan muutamien tuttujen luona ja loppua kohden Hilma selvästi pääsi jo jyvälle oksan heiluttamisesta. Viimeisessä kyläpaikassa risu heilui nimittäin sellaista tahtia, että sai itse varoa silmiensä puolesta :DMuutoin meidän pääsiäiseen on kuulunut ulkohommia, pihan laittoa ja suunnittelua, paljon kyläilyjä isovanhempien luona ja uskalsinpa jopa vaihtaa isäni kanssa autoomme jo kesärenkaatkin. Tänään olisi tarkoitus istuttaa takapihalle pari pensasta, leikellä ylikasvanutta syreeniä ja koota Hilmalle ihan ikioma hiekkalaatikko omalle takapihalle. Tässä kevään aikana tullaan tuossa takana paljon puuhastelemaan, koska piha on täysin laittamatta edellisiltä asukkailta ja hirveässä kunnossa. Lisäksi aiomme rakentaa siihen terassin ja katoksen, johon myöhemmin asennamme myös lasit. Kaikille helpompi puuhastella, kun Hilmallakin riittää jotain omaa viihdykettä :)

Ja ollaan me itseasiassa vähän muutakin puuhasteltu hyvässä hiljaisuudessamme tässä alkuvuoden aikana..


Tuo suurin pääsiäismuna aukeaa nimittäin vasta lokakuun 23. päivä tienoilla! Kerromme tästä yllätyksestä lisää seuraavassa postauksessa ja jatkossa tulemme päivittämään (tai ainakin yritämme) raskauden etenemistä viikko viikolta :) 

Mukavaa viimeistä pääsiäispyhää kaikille!

10 kommenttia:

 1. Eikä! Mikä yllätys! :D Onnea hurjasti suurimmasta pääsiäismunasta!

  Ja onpa teillä aivan ylisuloinen pieni noita! :)

  VastaaPoista
 2. Huisin jännä pääsiäisylläri! Onnea hautomishommiin ja aurinkoista kevättä tein koko poppoolle :)

  VastaaPoista
 3. Mä oon niin odottanut tätä yllätystä <3 mahtava uutinen ja todella paljon onnea!!!

  VastaaPoista
 4. Voi mikä yllätys tosiaan! Mahtavaa, hurjan paljon onnea! <3

  VastaaPoista
 5. Oi onnea teille! Mukavaa kun Hilma saa pikkusisaruksen niin pienellä ikäerolla. Meillä tuli tytöille 1v8kk ikäeroa ja samaan tyyliin eli olimme kumpikin vuorollaan raskaana. Ja on kyllä lisännyt meidän äitien ymmärrystä toisiamme kohtaan kun on saanut kokea ns. molemmat roolit.

  VastaaPoista
 6. Oi onnea teille! Mukavaa kun Hilma saa pikkusisaruksen niin pienellä ikäerolla. Meillä tuli tytöille 1v8kk ikäeroa ja samaan tyyliin eli olimme kumpikin vuorollaan raskaana. Ja on kyllä lisännyt meidän äitien ymmärrystä toisiamme kohtaan kun on saanut kokea ns. molemmat roolit.

  VastaaPoista
 7. Paljon onnea ja hyvävointisia raskausviikkoja! Huikea kevätuutinen.

  VastaaPoista
 8. Taustalta blogia seuranneena, oli nyt pakko rohkaistua kommentoimaan! Mahtavan upea pääsiäisylläri, onnea ja iloa teille odotukseen!

  VastaaPoista