Sivut

tiistai 3. toukokuuta 2016

Kaksi äitiä!

No nyt se on viimeinkin virallista!<3 Tämä tieto tuli meille jo itse asiassa reilu viikko sitten, muttei muka kiireiltämme ehditty asiasta heti blogiin päivittää. Minä olen nyt siis myös virallisesti Hilman toinen huoltaja, äiti, aivan yhtälailla kuin Lottakin :')
Virallisen äitiyden kunniaksi piti tottakai soittaa pienet biisit ja minimuikkeli auttoi mua säestämisessä. Jännä nähdä miten tuo musikaalisuus Hilmaan tarttuu, jos tarttuu ja millä tavalla. Lotalla on tanssitaustaa ja rytmitajua sitä kautta, mä taas olen tyypillinen musiikkiluokat ja lukion läpi kolunnut musiikinharrastaja, joka soittaa ja laulaa koko ajan :D Kova yritys siis ainakin tähän musikaaliseen aivopesuun on! 
Mitä ilmeisimmin meillä tehdään myös tällä hetkellä hampaita! Välillä muristaan ja äristään ilman näennäistä syytä ja suussa on koko ajan pidettävä jotain. Mielellään jotain vähän kovempaa, kuin sormet ja siksi tämä Facebookin Tuttinauhataivaasta tilattu purulelu on aivan mahtava.

Sain äitienpäivälahjan etuajassa, kun Lotta ja Hilma oli leiponeet kaurakeksejä sekä tehneet aivan ihanan kortin!<3 
Tänään ollaan lähdössä Hilman elämän ensimmäiselle risteilylle! Ollaan moneen otteeseen kerrattu, että onhan meillä nyt tarpeeksi varmasti kaikkea ja ollaanhan muistettu varautua kaikkeen mahdolliseen. Lopputuloksena meillä on kolmelle ihmiselle 2 suurta matkalaukkua, hoitolaukku, käsilaukku, iso käsilaukku sekä rattaat.. Että eiköhän meillä kaikki tarvittava tai ainakin jotain sinne päin ole! :D 6 kommenttia:

 1. Onnea adoptiosta koko perheelle! :)

  VastaaPoista
 2. Mahtavia uutisia, onnittelut meiltäkin adoptiosta! :)

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea asian virallistumisesta! :D

  VastaaPoista
 4. Onnea, meilläkin meni himpun vajaa 6kk että adoptioprosessi saatiin päätökseen. Toivottavasti saataisiin se äitiyslakimuutos...

  VastaaPoista
 5. Onnea adoptiosta! Se oli iso päivä meilläkin <3 BYrokratiaa pyöriteltiin se viisi kuukautta, ja koko ajan painoi pieni huoli. Kun saatais äitiyslaki...

  VastaaPoista
 6. Onnea adoptiosta koko perheelle! :)

  VastaaPoista