Sivut

perjantai 27. toukokuuta 2016

Kesäloma osa 1!


Mulla alkaa olla ensimmäinen kesälomarupeama takana päin ja maanantaina taas työt kutsuu! Tähän kaksiviikkoiseen on mahtanut läjäpäin kyläilyjä sekä ulkoiluja ja ihania kesäjuttuja!<3 

Viime viikonloppuna tehtiin reissu Itä-Suomeen! Ensin käytiin yhden yön verran ilahduttamassa mun mummia Imatralla ja lauantaina siirryttiin Lappeenrantaan Lotan sukulaisia tervehtimään. Hilma pääsi myös ensimmäistä kertaa hotelliin yöksi.  Ihanan kesäisiä päiviä on myös osunut mun lomalle useampi! Viime viikolla päästiin jopa korkkaamaan terassikausi, kun grillailtiin ja syötiin ulkona. Hilman kanssa käytiin myös testaamassa leikkipaikan keinu ja sehän oli jännä! Innostuin vähän liikaa kiikkumaan, kun neiti niin ilakoi ja tämä kiikku-hetki päätyi valtavaan mun reideltä kantapäähän valuvaan pukluun. Nice. 


Lomakisu Toivo on myös pitänyt ahkerasti huolen avattujen kaappien ja laatikoitten valloituksesta! 


Osallistuttiin myös MLL:n järjestämälle vauvahierontakurssille, jota oli 2x45min. Suurin osa muista vauvoista oli 2-3kk ikäisiä ja kieltämättä sen ikäisen kanssa hieronta olisi ollut hieman helpompaa! Nyt tämä meidän pikku partyprincess vaan kääntyili ja keimaili jatkuvasti muille, ryömi ja esiintyi minkä kerkesi. Mutta ainakin saatiin materiaalit ja opittiin itse kaikki hierontaotteet, niin voi sitten myöhemmin, kun Hilma joskus malttaa vähän rauhoittua kokeilla hieromista. 


Hilman pahin vierastamiskausi alkaa ilmeisemmin väistyä. Tai sitten hän lamaantui näistä parista viikosta, kun joka päivä nähtiin eri ihmisiä ja käytiin eri paikassa kylässä. Mutta itkua ei ole pitkään aikaan tullut! Päin vastoin, meillä arkea ovat nykyään mahdottomat iltahepulit, loputtomat pomppimiset hyvien biisien tahdissa sekä kahden oktaavin monologiserenadit aiheesta kuin aiheesta. 


Mahtavaa alkanutta kesää!

3 kommenttia:

 1. Hei muistelin että teillä oli käytössä odotuksessa joku sovellus. Muistelin että siinä oli kivaa että molemmat pystyi sen lataamaan. Muistatteko mikä sovellus se oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli Pregnancy + (By health&parenting Ltd) appsi :)

   Poista
  2. Pitääkin testata! Kiitos paljon :)

   Poista