Sivut

keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Treffit, suursiivous ja "ensilumi"!


Sunnuntaina toteutettiin jälleen yksi häidemme treffilaatikon treffivinkeistä:Suunnaattiin siis elokuvateatteriin katsomaan Nälkäpelin viimeistä osaa ja vaikka itse elokuva osoittautuikin melko huonoksi aiempiin verrattuna, ei se meidän fiilistä haitannut. Meillä oli säkillinen karkkia ja pelottavissa kohdissa sain peittää korvat ja pääni Lotan kainaloon. 
Ennen elokuvaa piipahdettiin Suurtorin Joulumarkkinoilla, jotka starttasivat viime  viikonloppuna. Meille on muodostunut jo perinteeksi, että käydään ostamassa markkinoilta kranssi ulko-oveen eikä tämä vuosi ollut poikkeus. 
Arvioitiin etukäteen, että markkinoilla emme kierrä tuntia kauempaa, joten ehdimme hyvin sitten elokuviin viideksi. Koska olimme kiertäneet markkinat 10 minuutissa (:D) ja aikaa elokuvan alkuun oli vielä reilusti, poikkesimme vielä Tiirikkalaan glögeille. Gluteeniton Daim juustokakkupala oli vastustamaton, joten huuhdoimme sellaisen alas glögin kaverina. 
Laitettiin viime viikolla Lotan kanssa veto pystyyn siitä, koska ensilumi sataa maahan. Ja ensilumella tarkoitetaan kaiken peittävää 1 cm lumikerrosta. Hävinnyt joutuu vaihtamaan ensimmäisen kakkavaipan. Lauantai-iltana tänne satoikin ohuen ohut pieni lumikerros, joka pysyi maassa tiistai-iltaan asti. Tuota lunta ei kuitenkaan vielä laskettu ensilumeksi ilmatieteenlaitoksella, niin ei sitten meilläkään. Lotta veikkasi, että lumi tulee 30.11. ja minä veikkasin 7.12. Nähtäväksi jää, kumpi osuu lähemmäs. Ollaan koottu keittiön kaapin oveen to do-lista asioista, jotka tulee tehdä ja olla kunnossa, ennenkuin Heppu saapuu. Osan listan asioista Lotta on kerännyt Pinterestistä, kuten sen, että on suoritettava suursiivous ennen vauvan tuloa. Huh huh! Suursiivoukseen siis ryhdyimme maanantaina. Käytiin läpi kaikki kaapit ja hyllyt turhista tavaroista, pyyhittiin pölyt, pestiin mikro, hella ja kahvinkeitin, tampattiin ja tuuletettiin matot, imuroitiin, luututtiin, pestiin vessat ja putsattiin peilit ja ovet. Sanon sen vielä kerran. HUH HUH! Mutta puhdasta tuli ja nyt voidaan nauttia. Samalla tuli joulusiivous tehtyä ja sain viikon etuajassa tämän kunniaksi laittaa loputkin joulukoristeet ja valot paikalleen! 


Iltapäivällä ehdittiin vielä nipin napin valoisaan aikaan Mökön kanssa lenkille ja Lotu räpsäsi hänestä muutaman talvisen kuvan.
2 kommenttia:

 1. Jos mietitte pikkuisellenne joululahjaa tai haluatte toivoa joululahjaa, ehdottomasti parhaimmaksi ensileluksi on osoittautunut Sophie kirahvi. Toinen, mikä ollaan huomattu nyt pian 6kk tyttömme kohdalla, on se ettei kuolaliinoja/lappuja ole koskaan liikaa. NameIt:stä saa parhaimmat, (esim OzBaby myy 3kpl pakkauksissa, ja HM:stä halvimmat. Meillä on niitä jo +10kpl ja kokoajan saa olla pesemässä.
  Kolmas vinkki on tuttinauhataivas Facebookista, josta saa tilattua ihania tuttinauhoja ja pääpantoja, mm. ristiäisiin tuli tilattua ihanat pitsihömpötykset.

  Rauhaisaa joulua ja ihanaa loppuodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noitten kuolalappujen nimeen on myös Lotan 3,5-kuisen kummipojan äiti vannonut, joten niitä ollaankin useita jo hankittu! :) Kiitos näistä kaikista vinkeistä, ne olivat oikein tervetulleita ja hyviä!

   Ihanaa joulua ja onnellisia hetkiä teille!

   Poista