Sivut

tiistai 10. marraskuuta 2015

Heppu seikkailee!

Heppu on jo 34 viikon iässään ollut mukana yhdessä jos toisessa tilanteessa ja tapahtumassa ja Lotta onkin hauskasti koonnut kuviksi Hepun viime aikaisia seikkailuja. 


Muutama viikko sitten käytiin sienestämässä ja saatiinkin pakkaseen hyvä satsi ryöpättyjä suppilovahveroita!


Lotta mammajoogaa muutamia kertoja viikossa ja Mökö on ottanut traditiokseen osallistua etenkin loppurentoutukseen hyvinkin letkeissä tunnelmissa.
On ollut jännä myös huomata, miten eläimet on reagoineet Lotan raskauteen. Mökö on selvästi lenkillä hidastanut tempoa, mutta myös murahdellut mielestään epäilyttäville koirille. Ja se jos joku on iso suoritus meidän pehmis mammarilta! Eniten hämmästystä ja ihmetystä on kuitenkin herättänyt meidän pupu Papu. Hänelle on nimittäin tullut viime viikkoina tarve päästä halailemaan masua. Hän saattaa tunninkin maata kiinni tai osittain masun päällä ja antaa välillä pusuja. Voin kertoa, että ihan uskomattoman valloittavaa touhua!<3
Viime viikolla yllätettiin Lotan toinen serkku babyshowereiden merkeissä! Vietiin tulevalle pikkuserkulle söpö karhu yökkäri, jonka pyllyssä luki "I don't care I'm a bear". Ihan ehdoton kutsujen hitti oli suklaapatukoiden tunnistus leikki. Sulatettuina. Vaipoissa. Tähän eräs mukana ollut 3v. tyttö lausahti järkyttyneenä "äiti, toi syö kakkaa". :D Viime viikolla Lotta sai valmiiksi Hepun lipaston kunnostusprojektin! Lotalla ja tämän siskolla on ollut lapsuudessaan pieni lipasto, jonka Lotta hioi ja maalasi uudelleen Hepulle. Tämä maali oli vesipohjaista, joten ei hätää, no babies were harmed :) Yhtä mammaa tosin saattoi aika-ajoin projektissa sattua, kun voimiaan keräilevä ja rajojaan testaileva pieni Heppu monotteli kylkiluihin oikein olan takaa! 4 kommenttia:

 1. Ihana toi teidän pupu!! Tostahan on jonkun verran kirjotettukin netissä, miten toiset eläimet osaakin reagoida raskaana olevaan, aika söpöä kyllä! :)
  Meilläkin kun noita nelijakasia on kolme, niin jännä nähdä sitten kun raskaudutaan, miten noi reagoi vai reagoiko ollenkaan. Tuleepa teidän Hepulla olemaan aika kivan värinen lipasto, kiva kun on joku muu kun se perinteinen vaaleenpunanen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kirjotusvirhe tietty tuli, piti kirjottaa: *nelijalkasia, ei nelijakasia :D

   Poista
 2. Kuulostaa ihanalta seikkailulta! Ja isot extrapisteet valloittavista kuvista - kuten aina :)

  VastaaPoista
 3. Valloittava vatsa! :)

  VastaaPoista