Sivut

tiistai 22. syyskuuta 2015

27 vuotta ja 27 viikkoa!

Totta se on! Meillä on takana raskautta nyt 27 täyttä viikkoa ja raskauden VIIMEINEN kolmannes käynnistyi juuri! Huh hurjaa miten liian nopeasti aika kuluu! Viikonloppuna oli muutakin aihetta juhlaan, nimittäin rakas vaimoni täytti sunnuntaina myös 27 vuotta!<3 Onneaonneaonnea!!<3 Sen kunniaksi ajettiin perjantaina Helsingin kautta (jossa Mökö kävi trimmaajalla) mökille viikonlopun viettoon.



Mökkimme sijaitsee Keski-Suomessa Päijänteen rannalla ja siellähän oli jo ihan täysi syksy käynnissä! Perjantaina ja lauantaina oli ihanat syysmyrskyt, jolloin saatiin fiilistellä säkkipimeää syysiltaa mökin lämmössä ja sunnuntaina kuin synttäritilauksesta elohopea kiiri lähelle 18 astetta ja aurinko paistoi.



Metsässä riitti vieläkin mustikoita ja ne oli ihan hullun kokoisia! Lotta keräsi yhden purkin nopeasti täyteen sillä välin, kun minä pilkoin yhden pienen pystyyn kuolleen männyn polttopuiksi.


Heppu on tänään 27+1 päivää vanha ja ollaan 28. viikolla raskaana. Nyt vihdoin ja viimein on myös saavutettu eräänlainen virstaanpylväs, kun Lotan paino on noussut yli huhtikuisen alkupainon! Viikossa hänelle on tullut painoa lisää 1,3kg ja on se masu kyllä pyöristynytkin!<3 Tällä viikolla Heppu availee silmiään ensimmäisen kerran ja kuulee paremmin kuin aikaisemmin. Oonkin taas lauleskellut Hepulle, mutta edelleenkin puuttuu se yksi biisi, joka olisi se laulu. Onko ehdotuksia? Jos se on lastenlaulu, tulisi sen olla tarpeeksi melodillinen ja tarinallinen ja jos taas on vaan joku kappale, tulisi sen olla tarpeeksi yleismaallinen eikä mistään parisuhteesta tai seksistä kertova :D Ei oo mikään helppo tehtävä löytää muuten sellasta biisiä..!




Vielä toistaiseksi näkyy heppupallon takaa varpaat, kun eteenpäin kuikuilee<3


Lotan synttäreitä vietettiin hyvin rauhallisesti ja fiilistellen sekä lauantaina että sunnuntaina. Leivoin hänelle marianne-vadelmakääretortun, kokkasin pihvi-illallisen ja hemmottelin hieronnoilla. Paketista Lotta sai sunnuntai aamuna Hyvää! Gluteeniton keittiö -kirjan, josta ollaan jo porkkanarieskojen reseptiä ehditty testata. Perjantaina Lotta tekee kirjan ohjeen mukaan itse maissitortilloja ja myös yksi lohipiirakka pääsee tällä viikolla testiin. 


Synttäriaamupalaöverit kuuluvat tottakai aina meidän synttäriperinteisiin ja tätä aamupalaa pitikin nauttia kahdessa erässä, että jaksoi maistella kaikkea. 


Kotiin päästyämme rakas 27-vuotias vaimoni toivoi kaakaota vaahtokarkeilla ja kermavaahdolla, sekä "lämpimäisiä" (:DDDDD) eli niitä porkkanarieskoja. Oot paras!<3 


2 kommenttia:

  1. Löysimme vasta tämä teidän aivan hurmaavan bloginne tyttöystäväni kanssa ja olemme aivan myytyjä. Blogistanne huokuu rakkautenne toisianne kohtaan ja se on aito kaikkine pienine arkipäivänkuvauksineen. Toivottavasti jaksatte kertoa kuulumisianne täällä jatkossakin. Tsemppiä loppuraskauteen. :) Terveisin P & S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta ylistävästä kommentista!<3 Ja tervetuloa mukaan! Vähintään kerran viikossa, mielellään parikin kertaa, pyrimme blogia päivittämään. Tähtäämme siihen, että tämä jatkuisi myös Hepun synnyttyä! :D

      Poista