Sivut

maanantai 29. kesäkuuta 2015

Moneenko paikkaan voi pysähtyä syömään yksien treffien aikana?

Lauantaina oli pitkästä aikaa treffipäivä!<3 Mentiin mun töitten jälkeen syömään lounasta kiinalaiseen (ensimmäinen ruokapysähdys!), koska Lotta on haaveillut jo muutaman päivän ajan kiinalaisesta ruuasta. Masujen täytyttyä mentiin koruliikkeeseen ostamaan sormuksia. Ei olla sormuksille budjetoitu kovinkaan paljoa, koska pidetään tällä hetkellä muita asioita (kuten ruokaa ja musiikkia) tärkeämpinä ja satsaamme niihin isomman siivun budjetista. Sovittiinkin, että vaikka 5-vuotis hääpäiväksi voin ostaa Lotalle sitten valkokultaisen vihkisormuksen ja siihen asti mennään hopeaisella versiolla :) Mulle tulee Kalevala-sormus, joka on sekin hopeaa, mutta sopii mulle juuri sellaisenaan nyt ja jatkossa. 

Kun oltiin jätetty sormukset kaiverrettaviksi, suunnattiin jokirantaan, jossa oli yhtä sun toista markkinaa samaan aikaan. Ensimmäiseksi kuljettiin läpi Käsityöläismarkkinat. Tai oltiin aloittamassa niiden läpikäymistä, mutta piti pysähtyä kahville.. :D Kuljettiin nimittäin ohi Cafe Art kahvilan, josta saa täydellisen cappuccinon, eikä voitu tuota kahvilaa ohittaa ilman sellaista. Ja pitäähän kahvin kanssa jotain kyytipoikaa olla, joten otettiin gluteeniton mutamuffinssi (toinen ruokapysähdys!) kaveriksi. 


Jatkettiin matkaa Keskiajan markkinoille ja Ranskalais-italialaismarkkinoille, kunnes Lotta keksi, että haluaa suklaamansikoita, joita olimme nähneet yhdellä kojulla joen toisella puolella. Eikun niitä hakemaan (KOLMAS ruokapysähdys kahden tunnin sisään :D)! 


Kun lopulta päästiin kotiin kaiken tarpomisen ja kaupungilla pyörimisen päätteeksi oltiin ihan loppu. Käytiin Mökön kanssa kävelemässä ja haaveilemassa tulevista iltakävelyistä Hepun kanssa ja pyörähdettiin tottakai myös lauantai-illan saunassa. Sunnuntai vierähtikin mulla taas aamusta töissä ja iltapäivällä mentiin ottamaan Lotan serkusta ja tämän miehestä raskaus-masukuvia Turun Linnan edustalle. Lotan serkun laskettuaika on elokuun puolivälissä, joten kovin suurta ikäeroa ei näille pikkuserkuksille tule :) Puhumattakaan Lotan toisen serkun vauvasta, jonka laskettuaika on vain pari viikkoa ennen meitä. Kyllä nyt tulee vauvoja tähän sukuun! :D 

Illalla käytiin vielä ystäväpariskuntamme luona kyläilemässä ja laitattamassa koekampauksia häitä varten. 40 päivää jäljellä! :)


Tänään alkoi raskausviikko 15+0. Heppu on päärynän kokoinen noin 12cm pituudella ja 100g painollaan. Näillä viikoilla sikiöllä on spurttivaihe kasvussa ja varsinkin luut ja lihakset kasvavat ja voimistuvat huimasti. Liikkeet voivat tuntua aivan minä hetkenä hyvänsä! Muutaman kerran Lotta onkin jo tuntenut "ilmakuplan", joka on edennyt kuplien poikittain mahassa. Luultavimmin se on meidän Heppu, mutta koska vertailupohjaa aiempiin tuntemuksiin ei ole, on paha mennä sanomaan onko kyseessä niin sanotusti eksynyt pieru vai Heppu :D 

Heppu osaa jo haukotella, räpytellä silmiään sekä kuulee jo ääniä!<3 Yksi ilta käytiin läpi mitä kappaleita haluaisin alkaa laulaa Hepulle jo tämän masuaikana, jotka hän mahdollisesti tunnistaisi myös synnyttyään. Ainakin Oravan pesä sekä Lapin äidin kehtolaulu tulevat olemaan repertuaarissa. Mietin myös Päivänsädettä ja menninkäistä ja päätin laulaa sen. Se päättyi siihen, että Lotta itki.. Muistettiin molemmat samalla miten surullinen kappale se onkaan. Ei siis sitä.. :D 

Mitä kappaleita teillä lauletaan tai teille on laulettu kun olitte pieniä? :)

2 kommenttia:

  1. Oi miten kauniisti pyöristynyt vatsa :) Mulle on laulettu juurikin päivänsäde ja menninkäistä pienenä, ja se on aina ollut mun lemppari. Oon sitä itse myös esikoiselle laulanut ja pienempänä aina nukahti sen aikana tai jälkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä on kyllä tosi kiva laulaa jos ei keskity liikaa niihin sanoihin. Muuten tulee itku :D

      Poista