Sivut

tiistai 9. kesäkuuta 2015

Kesäfileitä!

Vaikka mistään varsinaisista kesähelteistä ei ollakaan vielä päästy nauttimaan, ei se näiden kesämimmien tahtia ole haitannut! :D Kesäkausi on korkattu lähes joka muodossaan - uimista lukuunottamatta. Viikonloppuna mökillä Lotta kyllä pari kertaa heitti ehdotuksia järveen pulahtamisesta, mutta tajusi samassa, että +13° vesi ei ihan hirveästi vielä houkuttele. Ehkä juhannuksena on pakko! ;)

Ruissalon kesäasukkaat ovat saapuneet ja käytiin heti ihastelemassa suloisia pieniä karitsoja. Siellä ne kipitti lujaa äitiensä perässä ja parit innostuivat leikkimään keskenään. Ihan todella suloisia kavereita<3Meidän omenapuukin on jo ihan kesäfileissä (eli fiiliksissä, kuten Lotta mua ojensi, kun luulin että sillä oli vaan kirjotusvirhe.. Oon vissiin aika out :D) ja täydessä kukassaan. Ainakin nuppujen ja kukkien määrän perusteella, taitaa tulla taas aika runsas omenainen syksy! :)
Viime viikolla käytiin extempore treffeillä jokirannassa, kun nähtiin lehdestä mainos Kansallisbaletin kesäkiertueen ilmaisnäytöksestä. Noin tunnin mittaiseen show'hun oli koottu numeroita kansallisbaletin ohjelmistosta ja ehkä parhaimpana ja söpöimpänä loppunumerona nähtiin kohtaus Muumipeikosta ja Pyrstötähdestä ja meille nuo niin rakkaat ja tärkeät muumit tanssahtelivat lavalla tuoden mieleen roppakaupalla ihania muistoja. Kotimatkalla otettiin jätsikiskasta vielä jäätelöpallot mukaan!


Viime viikonloppuna tuli viimein se päivä, jota ollaan taas reilu puoli vuotta odotettu! Mökkikaudenaloitus! Päästiin ensimmäistä kertaa tänä kesänä käymään mökillä Päijänteen rannalla ja koko meidän perhe nautti täysin rinnoin:


Mökö mökkipossu on aina mukana laskemassa ja kokemassa verkot ja vartioi vierellä, kun saalista perataan ja laitetaan fileiksi. Tälläkään kertaa vakkariverkkopaikka ei pettänyt - eikä uskollinen mökkipossukaan - ja saaliiksi saatiin siikaa, hauki ja ahventa.


Toivo on mökillä aina oikein mestariseikkailija ja viihtyy ulkona valjaissa tutkien ja kuljeskellen jopa tunnin kerrallaan. 


Papusta parasta mökillä on mustikanvarvut. Ja niitähän riittää! Mumsmums.Kotonakin on päästy kesävireeseen ja kesäiltojen tunnelmaan omalla pihapatiolla, johon ilta-aurinko paistaa. Tänään herkuteltiin siinä suklaamansikoilla ja pelattiin Alphapetiä, jonka HISTORIALLISESTI minä voitin! Olin aivan liekeissä! Voitin melkein yli 100 pisteellä Lotan, huh huh :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti