Sivut

sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Kesäkunnossa!

Kyllä, me ollaan kesäkunnossa! Tai ainakin meidän piha on hyvinkin kesäkunnossa vihdoin ja valmiina ottamaan vastaan useita useita hellepäiviä :) Kesäkukat vielä uupuu, mutta ollaan saatu vihdoin ja viimein meidän kesälounge valmiiksi! Yhdessä vesisademyräkässä meidän paviljonki jo kerran hajosikin, kun katto repeytyi tuulen mukana irti, mutta nyt sekin on saatu korjattua :)


Istutuksia meillä on jonkin verran myös tänä kesänä! Perunat kasvavat kovalla vauhdilla puisissa laareissa ja sen lisäksi tuloillaan on tulossa porkkanaa, ruohosipulia, lehtikaalia, basilikaa, valkosipulia ja kirsikkatomaatteja.


Myös pienet pojat on saaneet tälle kesälle jotain uutta ja hienoa, nimittäin ihan ikioman aitauksen! Lotan iskä rakensi heille tuollaisen hienouden, mihin Lotan vaari askarteli vielä Toivolle oman puunkin rappusineen päivineen. Muutamia tasoja sinne täytyy vielä lisää rakennella, jotta Toivo pääsee kiipeilemään, mutta pojat ovat nauttineet aitauksesta jo paljon :)


Viikonloppu vierähti mulla työn ja kaverin veljen lakkiaisten merkeissä ja tänään käytiin luontopolkuretkellä Paraisilla. Perjantaina Mökö pääsee vihdoin ja viimein taas kesätukan leikkuuseen ja sitten lähdetäänkin koko porukka ensimmäistä kertaa mökille viikonlopun viettoon. Ei malteta odottaa!<3 Ennenkaikkea, mä pääsen kalastamaan! Huh, taas on puoli vuotta sitä odottanut ja pian odotus palkitaan, ja toivottavasti vielä kunnon saaliilla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti