Sivut

lauantai 9. toukokuuta 2015

Joka puolella valkovuokkoja hiiala hiiala hei!

Käytiin eilen Kaarinan Rauhalinnassa retkellä ja fiilistelemässä kevättä. Vaikka sää oli todella tuulinen ja viileä, niin siitä huolimatta meillä oli kevättä ja ennenkaikkea jo tulevaa kesää rinnassa sillä luonnosta bongaa päivä päivältä enemmän ja enemmän kesäisiä asioita :) Ehdoton huipennus luontopolulla oli loputon valkovuokkomeri! 
Niitä oli varmaan miljoonia.. Ja aivan jokapaikassa! Niin pitkälle kun näki, valkovuokkomeri vaan jatkui ja jatkui ja jatkui..


.. ja jatkui!Yksi piti tietysti poimia myös maailman parhaalle tyttöystävälle! Oikeasti poimin tän valkovuokon vaan kuvausrekvisiitaksi ja poseerauksen jälkeen heitin sen tylysti polun viereen. Lotta totesi, että "Niin se vaan heitti sen kukan sitten menemään.." ja samassa ymmärsin korjata erheeni kiikuttamalla kukka Lotun korvan taakse kyytiin :D 

Retki ei olisi mitään ilman evästä ja pysähdyttiinkin suojaiselle paikalle kaatuneen puun rungon päälle syömään suklaakeksejä ja juomaan tuorepuristettua omenamehua.On niin huikeeta, kun alkaa bongailla kesän ensimmäisiä pörriäisiä, muuttolintuja (joojoo tässä on vaan talitintti :D) ja kasveja! Pari päivää sitten näin ensimmäisen västäräkin. Meidän syksyllä istuttamien valkosipulien varret kasvaa ja kohoaa päivä päivältä ja edellispäivänä oli jo niin lämmin, että koiralenkillä pärjäsi ilman takkia!


Huomenna juhlitaankin koko päivä äitejä. Mun töitten jälkeen mennään mun vanhemmille jälkiruualle (jota varten leivoin tänään murheenkryyniksi muodostuneen kakun) ja illalla sitten vuorossa on Lotan vanhemmat ruokailun merkeissä. Tänään tuli siis todistettua taas miksi Lotta on meillä yleensä se joka leipoo ja mä hoidan nuo suolaisen puolen kokkailut. En osaa kertakaikkiaan noudattaa ohjetta. Aina on pakko soveltaa ja tällä kertaa se kostautui muun muassa suklaan jämähtämisellä yhdeksi isoksi kokkareeksi, liivatteen kikkaroitumisella ja onnistuinpa sössimään lopulta kakun niinkin, ettei Lotta voi sitä enää syödä. Toivottavasti se kuitenkin päivänsankarille maistuu! 

Ihanaa äitienpäivää kaikille täydellisille äideille!<3

2 kommenttia: