Sivut

keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Talviturkki heitetty!

Tehtiin perjantaina retki Lotan ja Mökön kanssa Ruissaloon. Tuulesta huolimatta oli ihana keväisen lämmin ilma ja aurinko paistoi. 


Yritettiin koko viime kesä opettaa ja saada Mököä uimaan, huonolla menestyksellä :D Uimaan hän kyllä oppi (tai luonnostaan osaa), mutta vedestä hän ei kyllä oppinut vielä viime kesänä pitämään. Mökö ei vapaasta tahdostaan kastanut edes varpaitaan rantaveteen, joten ei ikimaailmassa osattu odottaa, että kun poika ekaa kertaa näkee tänä "kesänä" vettä siinä käykin näin:

Mökö juoksi täyttä päätä rantaveteen lotraamaan, aivan omasta tahdostaan, meidän edeltä! Välillä hän kävi puolimakuu-asentoon rantaveteen niin, että kainalot kastuivat ja läiski sitten tassuillaan vettä. Oltiin Lotan kanssa ihan ällistyneitä! Mökö leikki vedessä ja piti siitä!<3 :D Kesän uintireissuja innolla odottaen!

Retkellä nähtiin myös paljon vesilintuja, kuten merimetsoja ja haahkoja sekä tietysti niitä pelottavia valkoposkihanhia. JA kesän ensimmäinen käärmekin bongattiin, hyi! Arvoituksesi jäi oliko kyseessä rantakäärme vai kyy, koska ehdin nähdä pelkän Mökön naamaa tavoittelevan pään ja kuulla varoittavan sihinän. Onneksi Mökö ehti alta pois ja vältyttiin käärmeenpuremilta..


Ruissalossa kevät oli selvästi pidemmällä mitä kaupungissa! Pienenpieniä hiirenkorvia näkyi siellä täällä, kun nyt vasta alkaa ensimmäiseen pensaisiin tulla vehreitä versoja täällä kotona. Saatiin viikonloppuna pystytettyä myös kesäpatiotamme ja korkattiin grillikausi! Nyt vaan lämpimämpiä ilmoja odottelemaan ja kesäloungesta nauttimaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti