Sivut

torstai 1. tammikuuta 2015

HAPPY NEW YEAR!

Huh onpahan taas mahtava vuosi takana suurine muutoksineen ja seikkailuineen! Käydääs läpi pikaisesti, mitä kaikkea vuoteen 2014 oikein sisältyikään.


Tammikuussa tuli kauan kaivattu ja odotettu ensilumi, jota kesti muistaakseni vaivaiset pari viikkoa. Mökö miehistyi ja koki jäätyneet pissat lumipenkoissa turhankin kiinnostaviksi ja pienen poikakoiran elämä meni mullin mallin. Lenkit oli jatkuvaa kiskomista, Mökö ei nähnyt eikä kuullut mitään ja kotona poika juoksi ympyrää ja piipitti.  


Niinpä helmikuun alussa, pikkupossusta tuli palliton pikkupossu. Kaikkien elämä, etenkin Mökön, helpottui kertaheitolla ja nyt lähes vuosi myöhemmin meillä on maailman ihanin pieni Mökötöö, joka nauttii elämästä täysin rinnoin.


Maaliskuussa vietettiin mun synttäreitä ylläribrunssin merkeissä hyvien ystävien seurassa ja aloitin uuden työn. 


Pääsiäinen hurahti pitkälti töissä, mutta pakolliset munat ehdittiin ystävien kanssa kuitenkin maalata. Myös Lotta aloitti uudessa työssä keväällä.


Hyvissä ajoin ennen kesän alkua uudistettiin meijän takapiha rakentamalla sinne puulavoista sohva. Usein siinä iltaa istuskeltiinkin grillaillen ja pelaillen.


Kun retkeiltiin kesällä Nuuksiossa törmättiin perhoseen, joka ei pelännyt meitä yhtään. Se hengas Lotun kengällä ja antoi kuvauttaa itsensä 10cm etäisyydeltä. 


Heinäkuussa seikkailtiin pyörillä Saarenmaalla ja nautiskeltiin yhteisestä lomasta ja kesästä!<3


Elokuussa tehtiin ehdottomasti vuoden isoin päätös. Päätös muutosta takaisin Turkuun.


Syyskuu täyttyi Lotan synttäreistä, muutosta takaisin kotipaikkakunnalle, työn etsimisestä sekä opinnäytetyön aloittamisesta.


Syksyä kohti oltiin asetuttu Turkuun, molemmilla oli työpaikat ja mä näpytin hirveessä stressissä oppariani. Käytiin paljon retkeilemässä ja kävelemässä uuden kodin ympäristössä vietettiin tupareita.


Hääsuunnittelut potkaistiin todenteolla käyntiin marraskuussa ensimmäisten hääkokousten merkeissä, mä sain opparini valmiiksi ja Lotta päätti hakea opiskelemaan. 


Vuosi päätettiin juhlavissa merkeissä, sillä aihetta oli ja paljon. Ensin selvisi, että Lotta pääsi opiskelemaan eläintenhoitajaksi tammikuusta alkaen. Sitten juhlittiin mun valmistumista, joulua ja lopulta uutta vuotta.  

Vuodesta 2015 tulee varmasti mieletön, unohtumaton ja rakkaudentäyteinen. Tiedossa on upeita asioita, rakkausjuhlia ja kaikkea uutta ja jännittävää. Kiitos kaikille teille lukijoille kuluneesta vuodesta ja pidetäänhän yhtä tänäkin vuonna! Suurin kiitos vuodesta 2014 menee kuitenkin tuolle ihanalle puoliskolleni ja tulevalle vaimolleni. <3

2015 - Are you ready?! Here we come!!!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa uutta vuotta teille :) ja kiitos mukavasta blogista jota on ilo seurata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla ja oikein hyvää uutta vuotta! :)

      Poista