Sivut

maanantai 15. joulukuuta 2014

Itsenäisyyspäivä lautasella!

Blogin päivittäminen on taas ollut hulluista työkiireistä johtuen tauolla, mutta nyt odotellessani unen tuloa päätin näpyttää yhden postauksen ilmoille! Mennään siis niinkin pitkälle kuin itsenäisyyspäivään ja ennenkaikkea meidän itsenäisyyspäivän ruokiin. Meillä oli molemmilla pitkästä aikaa vapaapäivä ja koska olin menossa sunnuntaiaamuksi töihin, päätettiin viettää vohvelisunnuntaita ennakkoon.  


Vohvelit saivat päälleen marjoja, omenasosetta, pähkinävoita sekä nutellaa.


Lounaaksi lämmitettiin edellispäiväiset falafelit ja kääräistiin ne gluteenittomiin maissilettuihin tortillan tapaan.Illalla meille tuli molempien vanhemmat kylään ja olin tehnyt jo torstaina valmiiksi tulemaan juuston sekä graavilohen. Alkupaloiksi juotiin glögit ja tarjolla oli erilaisia pähkinöitä ja manteleita.Varsinaiseksi iltapalaksi syötiin saaristolaisleipää ja joululimppua, jotka sai täyttää mieleisillään päällysteillä. Lopusta lohesta savustin grillissä lämminsavulohta, joten sitäkin oli tarjolla. Muutoin ilta sujui hyvin hauskoissa merkeissä linnanjuhlia katsoen ja Haaste! -lautapeliä vanhempien kanssa pelaillen.


2 kommenttia:

  1. Hui kun säikähdin.. Blogini linkistä ei päässyt blogiinne enään :( onneksi löysin toisen reitin..

    VastaaPoista
  2. Joo tehtiin jokunen aika sitten ulkoasu-uudistus blogiin ja samalla vaihdettiin osoitteen nimi samaksi kuin blogin nimi. Pahoittelut ylimääräisistä sydämentykytyksistä ja kiva että löysit! :)

    VastaaPoista