Sivut

tiistai 23. joulukuuta 2014

Eläkeläismatka Helsinkiin!

Edellisviikonloppuna tehtiin oikein todellinen eläkeläismatka Helsinkiin. Lähdettiin minilomabreikille Helsinkiin, koska meillä oli pitkästä aikaa yhteinen vapaapäivä tiedossa ja itselläni 7 päivän runsastuntinen työputki. Lauantaina kipitettiin suoraan mun töiden jälkeen linja-autoasemalle, koska yhdeltä ei lähtenyt junaa. Mulla tulee helposti pahaolo autossa ja busseissa, joten oltiin lipunvarauksen yhteydessä valittu itsellemme paikat eturivistä. Kun päästiin moottoritielle kaivettiin tietysti omat matkaeväät repusta ja tässä kohtaa revettiin totaalisesti, että ollaan mekin yks eläkeläispari :D 

Yövyttiin Sokos Hotelli Vaakunassa ja matkalla hotellille haettiin niin naminami herkkukahvit (joku suklaakahvi tms. se oli)  Coffee Housesta mukaan. Respassa kasvatettiin urporating:mme, kun respan nainen veteli Lotan S-etukorttia tiskillä olevan koneen kyljestä kolme kertaa ja joka ikisellä kerralla, Lotta oli käsi pinsettiotteessa valmiina ottamaan kortin takaisin. Viimisellä kerralla Lotta repesi ääneen niin kovaa, että viereinen respatäti säikähti ja kääntyi katsomaan ja kyselemään, että mitäs siellä tapahtuu. Saatiin valita kylpyammeellinen huone ja pulahdettiinkin ensimmäisenä "reissusta uupuneina" kylpyyn :)


Kun oltiin hengähdetty ja kaunistauduttu suunnattiin pienen shoppailukierroksen jälkeen Eteläesplanadille syömään ravintola Brondaan. Nähtiin ystäväpariskuntamme ravintolan edessä ja syötiin 5-ruokalajin maistelumenu mahtavasta seurasta, ruuasta ja juomasta nauttien. Meidät oltiin plaseerattu paraatipaikoille keittiöluukun edessä oleville paikoille ja oli ihanaa nähdä vanhoja työkavereita. Syömisen jälkeen kipastiin nelistään vielä oluelle todella viihtyisään kortteliravintolaan/pubiin lähellä Erottajaa, jonka nimeä en nyt enää muista. 

Sunnuntaina kierrettiin kaupoilla, juotiin herkkujuomat Starbucksissa, käytiin syömässä ja viimeisenä ennen kotiinlähtöä tavattiin vielä toinen ystäväpariskunta, joiden kanssa käytiin läpi Tuomaanmarkkinat, sekä makkaratalossa olevat joulumyyjäiset. Itse löysin veljelleni joululahjan ja Lotu kaipaamansa uuden lompakon. Illalla suunnattiin junalla takaisin Turkuun ja arkeen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti