Sivut

lauantai 29. kesäkuuta 2013

Sweden and Norway - Are you ready?!


IIIIK nimittäin L O M A on nyt täällä! Huomenna siirrymme Turkuun, jonne Mökö jää mummolaan hoitoon ja vaihdamme auton päittäin äitini kanssa. Maanantaiaamuna seikkailu sitten toden teolla alkaa, kun suuntaamme pikku sitikan kohti Naantalin lauttaa ja Kapellskäriä! Nyt pientä pakkausfiilistelyä:


Koska Norjassa 1,5 litran vesipullokin maksaa keskiarvolta 2,50€ (!!!) Olemme varustautuneet omilla eväillä ja trangialla! :D Yllä aamupalatarvikkeita: muroja, puuroa, pilttejä, mehukeittoja. Alla välipaloja ja snacksejä: ruisnachoja, ananasta, persikkaa, pähkinöitä, siemeniä, näkkäriä, soijakaakaoita. 
Pääosin olemme varustautuneet pussiruuilla, joita sitten höystäämme parempaan uskoon lisäproteiineilla (soijarouhe/hiutaleet, pavut, linssit). Perillä toki paikoissa, joissa ollaan pidempään, ostetaan ruokakaupoista myös jotain tuoretuotteita (mikäli mökeistä löytyy jääkaappi) ja leipää ja hedelmiä hankimme reissulla tien päältä.
Pakkaamisen saldoa: kalastustarvikkeet, heittoteltta, makuupussit, ruokakassit, vaatekassit, kenkäkassit.. Lopulta kun maanantaina starttaamme auto tulee olemaan niin täynnä, että jännittää miten itse sovimme sekaan! :D
Lonely planetin Scandinavia teokseen perehdytty ja kyseinen opas lähtee ilman muuta reissulle mukaan!
Listoja ei tästä reissusta puutu! Yllä pakkauslista ja alla matkasuunnitelma osoitteineen ja kilometrimäärineen. Alla on myös listattu budjetti, jossa olisi tarkoitus pysyä tai muuten syödään kotiin palattua pari viikkoa pelkkää puuroa! :D


Hurraahurraaa! Auto pakattu kotipihalla ja muru valmiina seikkailuun!<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti