Sivut

sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Paljon onnea Toivo 3 vuotta!


Miten aika kuluukin niin nopeasti, että meidän keskimmäinen pikkuriiviökin täytti juuri eilen 3 vuotta! Pientä sankaria juhlistettiin pitkällä ulkoilulla takapihalla sekä tietysti kermavaahdolla, josta herra oli kovin mielissään :) 

Toivon ja hänen mittavan 3 vuoden ikänsä kunniaksi, on myös tämä blogimerkintä. Saanemme esitellä; Toivo, Topi, Tonttu, Riiviö, Toby Hope, Prinssi, Tohveli - koko komeudessaan!


Herran lemppari koisimispaikkoja ovat kaikki korit, kolot ja laatikot mihin vain saa itsensä ängettyä. Ei sen niin väliä jos jää mahasta kiinni ja tarvitsee huutaa apua, kyllä mammat pelastaa.
Hyvä puoli Toivossa on, ettei hänestä lähde lainkaan karvaa! (Lue: Miten voi eläimestä irrota karvaa niin paljon ilman, että kissa kaljuuntuu?) Varsinkin, kun hän tykkää käydä kiehnäämässä vaatekaapissa..
Jos jotain Toivo osaa, niin tämän, täydellisen hurmaamisen:


Kuten kaikki eläimemme (no okei, Papu on aika kovis) myös Toivo on oikea mammanpoika. Varsinkin, kun kyseessä on uudet asiat, uudet paikat ja uudet ihmiset. Mutta myös riiviö-puoli tästä 3 vuotta elämäämme ihastuttaneesta ja rikastuttaneesta herrasta löytyy. Heti kun silmä vältti ja erehtyi nyppimään kukkapenkistä rikkaruohoja, oli tämä näppärä herra kiivennyt aidalle kuikuilemaan!


Hyvää syntymäpäivää sydämemme sulattanut iso- ja pikkuveli Toivo!<3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti