Sivut

lauantai 15. kesäkuuta 2013

Uunituore fysioterapeutti!


Viime viikonloppuna juhlittiin vastavalmistunutta fysioterapeuttia! Suuntasimme kohti Turkua jo heti perjantaiaamusta, sillä Ansu oli lupautunut suunnitelemaan ja valmistamaan menun sankarin lauantaina pidettäviin juhliin. Juhlat sujuivat hyvin ja vieraita riitti! Ruokakin tuntui kaikille maistuvan ja riittävän, joten Ansu saattoi huokaista helpotuksesta. Tässä pientä sneak peekiä viikontakaisesta juhlahumusta!Vihersalaattia sekä itseleivottua yrttifoccacciaa. Menu sisälsi myös paahdettua punajuurta pinjansiemenillä ja rucolalla, vuohenmaito valkohomejuustoa, savustettua lohta, kananmunan puolikkaita sekä halloum pastasalaattia.


Sää suosi näitä bileitä ja saimme nauttia koko päivän +23 asteen auringonpaisteesta! Osa juhlavieraista kohottamassa maljaa.


Lotan panostus juhlien tarjoamisiin oli nämä herkulliset suklaaseen dipatut vartaat! Varsinkin nuorison keskuudessa niistä tuli sellainen hitti, ettei herkkuja kauaa pöydässä riittänytkään. Lotan serkunpoika Joose, 4v., ravasi keittiössä vähän väliä ja piti suureen ääneen kirjaa, kuinka mones varras oli jo menossa. "Tää on jo kuudes!!!"


Jälkiruoka oli Lotan serkun Ninnun käsialaa; Marianne-vadelmajuustokakku Dominokeksi pohjalla, mmmm!


Illalla juhlakansan vaihtuessa kaveriporukaksi, baarimestariksi lupautunut Lotan isosiskon poikaystävä, iski cocktail menun pöytään. Itse testasin Mojiton ja herkullistahan se oli! 
Kaunis Fysioterapeuttini!<3


Huippujuhlat oli ja ihana viikonloppu kokonaisuudessaan. Haluamme vielä kiittää tätäkin kautta kaikkia vieraita ja ennenkaikkea Lotan vanhempia tarjoamistaan upeista puitteista sekä tietysti tarjonnasta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti