Sivut

tiistai 14. maaliskuuta 2017

Avioliitto!


Meille on maistunut ehtaa avioelämää jo yli viikko, kun 3.3.2017 käytiin maistraarissa allekirjoittamassa paperit, joilla rekisteröity parisuhde muutetaan avioliitoksi. Samalla vihdoin hoitui nimiasiakin kuntoon ja sain kaipaamani yhdistelmä sukunimen, joka ei siis rekisteröidyssä parisuhteessa ollut lainkaan mahdollista. Edes maksamalla. Onneksi tämäkin vääryys on saatu korjattua! :) 

Mitään erikoisempia seremonioita tai menoja ei tuohon päivään järjestetty, sillä häämme olemme jo viettäneet ja ne oli täydelliset. Käytiin kuitenkin kaupungilla vähän kahvilla ja herkuttelemassa.



Illalla hautauduttiin sohvan nurkkaan Hilman mentyä nukkumaan, katsottiin Tyttö nimeltä Varpu -elokuva ja syötiin perjantai-irtsareita<3 


Sunnuntaina vietettiin paitsi perinteistä vohvelisunnuntaita, oltiin myös kutsuttu sisaruksemme sekä vanhempamme meille avioliittokahveille. 


Leivottiin suolainen piirakka ja tällainen marenki-vadelma-mascarponekakku. Siinä vähän perheen kesken kilisteltiin ja vietettiin yhdessä mukava iltapäivä :)


Suuret onnittelut kaikille "tuoreille" aviopareille meidän perheeltä!<3

5 kommenttia: